Η πανσέληνος αυτού του μήνα θα γίνει αύριο, 24 Ιουλίου, στο ζώδιο του Υδροχόου και με κάποιον διαφορετικό τρόπο θα επηρεάσει όλα τα ζώδια.

Αρχικά, ονομάζεται ως το “φεγγάρι του ελαφιού” ή το “φεγγάρι της καταιγίδας“, μάλλον επειδή σε πολλούς θα φέρει πολλές καταιγίδες στη ζωή τους. Η ΝASA αναφέρει σε άρθρο της πως αυτή η πανσέληνος ονομάστηκε έτσι με βάση κάποια παλιά αλμανάκ, στα οποία οι ιθαγενείς στην Αμερική είχαν δώσει αυτά τα δύο ονόματα, γιατί πρώτον αυτή είναι η εποχή κατά την οποία τα ελάφια και οι νεαροί τάρανδοι εμφανίζουν τα κέρατά τους και δεύτερον αυτήν την περίοδο εμφανίζονται οι καλοκαιρινές καταιγίδες. Να τες πάλι οι καταιγίδες.

Ας δούμε λοιπόν τι θα φέρει αυτή η πανσέληνος σε κάθε ζώδιο. 

Αρχικά ο Υδροχόος είναι αυτό το ζώδιο που παρακινεί όλα τα υπόλοιπα να προχωρήσουν σε νέα ξεκινήματα, να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπάτι και να συνδεθούν πιο βαθιά με τον εαυτό τους. Και τώρα είναι μια καλή αρχή για όλα τα ζώδια να τα σκεφτούν αυτά.

Αυτοί που θα νιώσουν τις “καταιγίδες” πιο έντονα είναι όσοι γεννήθηκαν στα τέλη της περιόδου του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου. Επίσης όλοι όσοι γεννήθηκαν στις αρχές της περιόδου του Ταύρου, του Λέων, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Μην ξεχνάς όμως πως οι καταιγίδες δεν φέρνουν πάντα αρνητικά πράγματα αλλά μπορούν εύκολα να σου φανερώσουν στο τέλος ένα πανέμορφο ουράνιο τόξο. Άλλωστε μην ξεχνάς, ο στόχος μιας πανσελήνου δεν είναι να αντιδράς έντονα ή να προχωράς σε μεγάλες αλλαγές. Είναι απλά μια περίοδος που μπορείς να προβληματιστείς, να δείξεις στους άλλους κατανόηση, συμπόνια και ενσυναίσθηση.

Εάν προκύψει κάτι που σε κάνει να νιώθεις πως δεν μπορείς να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου να θυμάσαι να παίρνεις βαθιές ανάσες και να σκέφτεσαι “τι μου δείχνει το σύμπαν με αυτό που συνέβη;”

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σου, αυτή η πανσέληνος στον Υδροχόο θα είναι αρκετά ισχυρή. Βεβαιώσου πως δεν θα χάσεις την ψυχραιμία και την αυτοκυριαρχία σου και διασφάλισε πως θα παραμείνεις ασφαλής, σωματικά και ψυχικά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 ζώδια που γίνονται άλλοι άνθρωποι όταν ερωτεύονται