Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που να ξέρεις πως εάν χρειαστείς οτιδήποτε, θα είναι δίπλα σου. Θα σε βοηθήσουν με κάθε τρόπο, είτε πρακτικά είτε μέσω των συμβουλών τους. Και εδώ θα δεις ποια είναι αυτά τα πέντε ζώδια που μπορείς να βασιστείς πάνω τους γιατί δίνουν πάντα τις καλύτερες συμβουλές.

Παρθένος

Ο Παρθένος θεωρείται ως ένα από τα πιο αυστηρά ζώδια αλλά αυτό συμβαίνει επειδή δεν φοβάται ποτέ να πει την αλήθεια. Δεν θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις, θα σου πει αυτό που πρέπει να ακούσεις ακόμα και εάν ξέρει πως δεν θα ακολουθήσεις τη συμβουλή του. Αφιερώνει πολύ χρόνο αναλύοντας όλες τις καταστάσεις, οπότε αν σου δώσει κάποια συμβουλή, τότε να ξέρεις ότι το έχει μελετήσει καλά.

Αιγόκερως

Όσον αφορά συμβουλές για την επίτευξη των στόχων σου, απλά ρώτα έναν Αιγόκερω. Είναι βέβαιο ότι οι συμβουλές του για την καριέρα σου θα σου δείξουν τον δρόμο. Αλλά ακόμη και σε θέματα σχέσεων, έχει πάντα την πιο λογική άποψη. Θα διασφαλίσει ότι σκέφτεσαι και εσύ λογικά πριν πάρεις κάποια απόφαση και θα σε ακολουθήσει σε ό,τι και εάν αποφασίσεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί να είναι λίγο πεισματάρης, αλλά όταν πρόκειται να δώσει συμβουλές στους φίλους του, ξέρουν πώς να προσεγγίσουν το θέμα. Το κύριο μέλημά του είναι να διασφαλίσει ότι δεν συμβιβάζεσαι ή δεν παίρνεις λιγότερα από όσα αξίζεις. Είτε πρόκειται για θέματα σχέσεων, ζητήματα εργασίας ή οικογενειακές καταστάσεις, ο φίλος σου ο Ταύρος θα σου υπενθυμίσει την αξία σου και ότι δεν πρέπει να επιτρέπεις σε κανέναν να σου φέρεται άσχημα. Ακόμα κι αν δεν έχει πάντα την τέλεια απάντηση, θα σου υπενθυμίσει ότι το μόνο που έχει σημασία είναι οι ανάγκες σου.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος μπορεί να έχει χαοτική σκέψη, αλλά δεν θα σε αφήσει να φύγεις χωρίς να εξετάσει όλες τις πλευρές και να σου δώσει την πιο λογική συμβουλή. Θέλει επίσης να διασφαλίσει ότι δεν βιάζεσαι να πάρεις  μια απόφαση χωρίς να το σκεφτείς καλά. Παρόλο που ίσως χρειαστεί να βεβαιωθείς ότι ένας Δίδυμος γνωρίζει τι θέλεις, είναι χρήσιμο να συζητάς για όλα τα πράγματα μαζί του όταν αναζητάς συμβουλές. Είναι έξυπνος και συνήθως έχει πολλές εμπειρίες.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς έχει μια ξεχωριστή ικανότητα να δίνει φανταστικές συμβουλές σε άλλους, παρόλο που σπάνια ακούει ο ίδιος τις συμβουλές άλλων για τον εαυτό τους. Επιδιώκει να καταλάβει τα θέλω σου, τις προτεραιότητες σου και ξέρει πως να ισορροπεί ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα. Θα σε αφήσει να μιλήσεις όσο χρειάζεται και θα ακούσει πλήρως αυτά που του λες πριν προσφέρει τις συμβουλές του.