Κάποιοι έχουν εμμονή με τα coffee table books. Κάποιοι άλλοι με τον έχουν λουλούδια στο σπίτι τους. Όχι επειδή νιώθουν ότι είναι στο Sex And The City αλλά επειδή κάνουν το σπίτι να μυρίζει ωραία και φωτίζουν οποιοδήποτε δωμάτιο.

Ήξερες όμως ότι υπάρχει πράγματι ένας συγκεκριμένος τύπος λουλουδιού που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα, σύμφωνα με το ζώδιό σου; Σύμφωνα με το ανθοπωλείο Serenata Flowers, μερικά λουλούδια συμβολίζουν διαφορετικά πράγματα για το κάθε ζώδιο, καθιστώντας τα το τέλειο δώρο γενεθλίων.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να απολαύσεις όλους τους τύπους λουλουδιών, αλλά είναι ενδιαφέρον να γνωρίζεις και ποιο σου ταιριάζει περισσότερο.

Ας δούμε λοιπόν ποια λουλούδια πρέπει να έχεις στο σπίτι σου, ανάλογα με το ζώδιό σου

Κριός – Αγιόκλημα

Ο Κριός, ως το πρώτο ζώδιο του Ζωδιακού χάρτη, συμβολίζει τις νέες αρχές. Είναι γνωστός για τη δυναμικότητά του και αυτό αντικατοπτρίζεται και στα τα λουλούδια που του ταιριάζουν. Αυτά είναι το γαϊδουράγκαθο και το αγιόκλημα που ανθίζουν με έντονα χρώματα περίπου στις αρχές της άνοιξης.

Ταύρος – Κρίνοι

Ο αισθησιακός Ταύρος λατρεύει να κατακλύζεται από αγάπη, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το λουλούδι του είναι ο κρίνος.

Δίδυμοι – Λεβάντα

Οι κοινωνικοί Δίδυμοι αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι με τη λεβάντα, η οποία αναπτύσσεται σε αφθονία στην εξοχή. Το έντονο μοβ χρώμα και η ελκυστική μυρωδιά του συνδυάζονται με  την ακαταμάχητη γοητεία των Διδύμων.

Καρκίνος – Λευκό τριαντάφυλλο

Ο Καρκίνος νιώθει μια αίσθηση γαλήνης με τα άσπρα λουλούδια, ειδικά τα λευκά τριαντάφυλλα. Τα ευαίσθητα λευκά πέταλα είναι συμβολικά της εσωτερικής ευαισθησίας του Καρκίνου. Το λευκό είναι ένα σημαντικό χρώμα για αυτόν καθώς προσφέρει έναν κενό καμβά που επιτρέπει στη δημιουργικότητα του να ανθίσει.

Λέων – Ηλίανθος

Ο Λέων είναι εξωστρεφής και ταυτόχρονα ιδιόρρυθμος. Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι αισθάνεται πιο συνδεδεμένος με τα ηλιοτρόπια. Απολαμβάνει την λάμψη του ηλίανθου.

Παρθένος – Χρυσάνθεμα

Ο Παρθένος είναι γνωστός για την τελειομανία του και αναζητά πάντα τη λεπτομέρεια.  Τα μικρά λουλούδια όπως τα χρυσάνθεμα συνδέονται με εκείνα τα πράγματα και τις σκέψεις που γεννιούνται μέσα στον Παρθένο.

Ποια λουλούδια πρέπει να έχεις στο σπίτι σου, σύμφωνα με το ζώδιό σου
Twenty20/@comteafunnyphotos

Ζυγός – Τριαντάφυλλα

Οι Ζυγοί έχουν μια ξεκάθαρη αίσθηση του σωστού και του λάθους. Συχνά είναι απίστευτα ισορροπημένοι, σαν ένα τέλεια δημιουργημένο τριαντάφυλλο. Το μπλε χρώμα έχει επίσης ιδιαίτερη σημασία για τους Ζυγούς, οπότε γιατί να μην τους κάνεις δώρο ένα μπουκέτο με τριαντάφυλλα, που συνδυάζεται με μικρότερα μπλε μπουμπούκια.

Σκορπιός – Σκούρα κόκκινα λουλούδια

Γεμάτος μυστήριο και γνωστός για τις σκοτεινές διαθέσεις του, ο Σκορπιός αισθάνεται μια σύνδεση με τα σκούρα κόκκινα λουλούδια, όπως τα γεράνια.

Τοξότης – Γαρίφαλα

Ο Τοξότης αισθάνεται πιο συνδεδεμένος με τα γαρίφαλα. Όμορφα και χωρίς περίπλοκη εμφάνιση, τα γαρίφαλα είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν μια ιδιαίτερη πινελιά σε οποιοδήποτε σπίτι και ιδιαιτέρως στου Τοξότη.

Αιγόκερως – Πανσέδες

Οι πανσέδες μεγαλώνουν μέσα στο χρόνο και εξαπλώνονται μεγαλύτεροι από πριν, όπως και οι αποφασιστικοί και εργατικοί Αιγόκεροι, που φαίνεται να γίνονται καλύτεροι και πιο σοφοί με τα χρόνια.

Υδροχόος – Ορχιδέα

Οτιδήποτε εκτός από συνηθισμένες. Οι ευαίσθητες ορχιδέες μοιράζονται πολλές ομοιότητες με τους Υδροχόους. Όπως και οι ορχιδέες, ο Υδροχόος επηρεάζεται πολύ από το περιβάλλον του, γίνεται πιο ενεργητικός όταν βρίσκεται ασφαλής με τους φίλους του.

Ιχθείς – Νούφαρα

Με το σύμβολο των Ιχθύων να είναι ένα ψάρι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι λατρεύουν τα νούφαρα. Όπως ένα νούφαρο, οι Ιχθείς είναι καλλιτεχνικοί στην προσέγγισή τους στη ζωή. Συχνά βρίσκουν τον εαυτό τους να επιπλέει, απολαμβάνοντας τη βόλτα και μοιράζονται αυτήν την αίσθηση διασκέδασης με όλους όσους συναντούν.

featured photo: Twenty20.com/joanne.nhi