Παραδέξου το. Υπάρχουν συζητήσεις που δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να κάνεις. Αυτές μπορεί να αφορούν τη δουλειά σου, τα οικονομικά σου ή την προσωπική σου ζωή. Ό,τι και να αφορούν, εσύ τις αποφεύγεις. Και όταν πάει κάποιος να φέρει τη συζήτηση σε κάποιο από αυτά τα θέματα εσύ απλά προσπαθείς να ξεγλιστρήσεις.

Εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθεις ποια είναι αυτή η συζήτηση που κάθε ζώδιο αποφεύγει να κάνει, με κάθε κόστος.

Κριός (21 Μαρ – 19 Απριλίου): Συζητήσεις με το αφεντικό σου που αφορούν την απόδοσή σου στη δουλειά

Θα μου πεις πως έτσι και αλλιώς σε κανέναν δεν αρέσει να μιλάει με το αφεντικό του. Ο Κριός λοιπόν δεν έχει κανένα πρόβλημα να βρίσκεται σε συναντήσεις που να συζητάνε την απόδοση στην εργασία. Αρκεί να είναι αυτός το αφεντικό! Διαφορετικά δυσκολεύεται πολύ με την κριτική και την αποφεύγει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): Οποιαδήποτε συζήτηση ξεκινά με τη λέξη “έκπληξη!”

Κανείς – και εννοούμε κανείς- δεν μισεί τις εκπλήξεις περισσότερο από έναν Ταύρο. Σοβαρά, αν θέλεις να τον εκνευρίσεις σε σημείο που ίσως δεν σου ξαναμιλήσει ποτέ, κάνε του ένα πάρτι έκπληξη. Οτιδήποτε τον βγάζει από το comfort zone του το μισεί!

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου): «Τι είμαστε εμείς οι δύο;»

Ο Δίδυμος δεν φοβάται απλώς τη δέσμευση. Την τρέμει! Μισεί συζητήσεις του τι είμαστε, πού πάμε, έχουμε σχέση; Είναι πολύ πιθανό εάν πας τη συζήτηση σε αυτό το θέμα να εξαφανιστεί πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις τη φράση σου!

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου): Συζητήσεις για τα τις κακές ειδήσεις της ημέρας

Δεν είναι ότι ο Καρκίνος δεν ενδιαφέρεται για το συμβαίνει στον κόσμο. Απλά ενδιαφέρεται τόσο πολύ που εάν μάθει ένα δυσάρεστο νέο, ταράζεται και πληγώνεται πολύ. Προτιμάει να του μιλάς για πιο θετικές ειδήσεις.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου): Συζητήσεις που δεν τον αφορούν

Ο Λέων λατρεύει τα φώτα της δημοσιότητας. Οπότε με χαρά να ακούσει τις ιστορίες σου, απλά προτιμάει να μιλάει για τις δικές του. Εάν ο Λέων έχει κάτι να πει, καλύτερα να χαλαρώσεις και να τον απολαύσεις. Χωρίς να τον διακόψεις φυσικά!

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου): Μισεί το “πες μου για τον εαυτό σου”

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θέλουν να μιλάνε για τον εαυτό τους, σε αντίθεση με τον Λέων. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο Παρθένος. Προτιμάει να κρατάει τη ζωή του μακριά από τις περίεργες ματιές των άλλων. Άσε πρώτα να περάσει λίγος χρόνος και να σε εμπιστευτεί και μετά ίσως σου μιλήσει κιόλας.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 21 Οκτωβρίου): Οποιαδήποτε έντονη συνομιλία 

Ο Ζυγός αγαπάει την αρμονία και την ισορροπία. Έτσι, θα τον δεις να απομακρύνεται ήσυχα από οποιαδήποτε συζήτηση τείνει να μεταμορφωθεί σε καυγά.

Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου): Δικαιολογίες από το ταίρι του

Ο Σκορπιός είναι πολύ ζηλιάρης. Πάντα ψάχνει έναν λόγο να μην εμπιστεύεται κάποιον. Ανεξάρτητα από το τι του έχεις κάνει και γιατί ζηλεύει είναι πολύ πιθανό να σε κατηγορήσει και μετά απλά να γυρίσει την πλάτη του χωρίς να ακούσει αυτό που έχεις να του πεις.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου): Μισεί τα small talks

Ο Τοξότης κάνει μόνο εκτενείς συζητήσεις για θέματα που τον αφορούν. Δεν θα σου μιλήσει ούτε για τον καιρό ούτε για το νέο σου κούρεμα. Για αυτό μην του μιλήσεις ούτε εσύ για αυτά!

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου): Συζητήσεις για κάποιο λάθος που έκαναν

Ο Αιγόκερως λατρεύει τη δουλειά του και δεν θέλει να κάνει λάθη. Όταν όμως κάνει δεν θέλει να το συζητήσει. Θέλει απλά να προχωρήσει και να αποδείξει την αξία του.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου): Οποιαδήποτε συζήτηση για εξήγηση των κανόνων

Κανόνες; Τι είναι αυτό; Ο Υδροχόος μισεί να ζει με περιορισμούς. Οποιαδήποτε συνομιλία σχετικά με κανόνες, όρια ή “πώς γίνονται τα πράγματα” από τον Υδροχόο είναι ένα μεγάλο όχι.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου): Συνομιλίες που περιλαμβάνουν περισσότερα από τρία άτομα

Οι Ιχθύς θέλει όταν του μιλάς να σε ακούει με προσοχή, χωρίς κανέναν περισπασμό για να μπορεί να σε συμβουλέψει και να σε βοηθήσει. Είναι πολύ εξαντλητικό για αυτόν να πρέπει να ακούει ταυτόχρονα πολλά άτομα να λένε το πρόβλημά τους. Ένας-ένας παιδιά!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Με ποιον τρόπο χειρίζεσαι την αποτυχία, σύμφωνα με το ζώδιό σου