Η είδηση θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ότι αναβλήθηκε η παράσταση του Timothée Chalamet, 4000 Miles, στο Λονδίνο. Είτε το ότι εκείνος είναι συντετριμμένος για την κατάσταση που επικρατεί στην Crema της Ιταλίας, το μέρος που τους φιλοξένησε στα γυρίσματα του CMBYN. Αλλά όχι. Αυτή τη φορά θα επικεντρωθούμε σε ένα podcast.

Το Chasing Chalamet θα κάνει τους φανς να θυμηθούν όλες τις ταινίες του Timothée Chalamet και τους υπόλοιπους απλά να γίνουν φανς.

Δημιουργός του podcast είναι ο Dane McDonald. Φίλος μας ήδη μιας και ασχολείται τόσο με τον Timmy. Το podcast κυκλοφορεί κάθε δύο εβδομάδες -ε, ναι, δεν έχουμε και 20ετή φιλμογραφία σε αυτή τη περίπτωση- και μιλάει για όλα. Και όταν λέμε “όλα” το εννοούμε. Πάντοτε υπάρχει και κάποιος καλεσμένος ή καλεσμένη με τους οποίους ο Dane σχολιάζει την εκάστοτε ταινία. Ξεκινώντας, μας συστήνουν την ταινία, την υπόθεση και λίγα λόγια που έχουν ήδη ειπωθεί από κριτικές και σχόλια. Έπειτα, o Dane και οι καλεσμένοι του, δίνουν την προσωπική τους άποψη για την ταινία -και δεν είναι πάντα αυτή που θεωρείς αυτονόητη. Μετά, όμως, ξεκινάει το καλό.

Η συζήτηση αρχίζει να περιστρέφεται αποκλειστικά γύρω από τον Timothée Chalamet.  Για το τέλος, φυσικά, αφήνουν το καλύτερο. Πώς τελειώνει συνήθως ένα review; Με κάτι αστεράκια ή μια βαθμολόγια που ντε και καλά πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική της ταινίας. Ε, εδώ οι ομιλητές αφήνουν στην άκρη τα αστεράκια και βαθμολογούν σε μία κλίμακα από 1 μέχρι 5 ροδάκινα. Ω, ναι. Βαθμολογούν την ίδια την ταινία, την ερμηνεία του Timothée Chalamet, το πόσο γοητευτικός ήταν και φυσικά, τα μαλλιά του.

Στο podcast αυτή τη στιγμή υπάρχουν 14 επεισόδια, όλα με αρκετά μεγάλη διάρκεια

Σκέψου μόνο ότι αυτό που διαρκεί περισσότερο είναι το podcast που ασχολείται με την ταινία Miss Stevens. Αν δεν την έχεις ξανακούσει μην αγχώνεσαι. Είναι από τις λιγότερο γνωστές του Timmy, τότε που εκείνος ήταν μόλις 20 χρονών και γενικά δεν εκτιμήθηκε πολύ. Υπάρχει όμως και ολόκληρο επεισόδιο αφιερωμένο στην συμμετοχή του στο Interstellar. Εκεί που τον είδαμε σε λίγες μόνο σκηνές ως γιο του Matthew McConaughey.

Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε με σιγουριά ότι το Chasing Chalamet είναι ειλικρινές και αστείο. Σε αυτό συμβάλλουν και ο Dane ως οικοδεσπότης -και φαν- αλλά και οι καλεσμένοι. Τώρα που έχεις άπλετο χρόνο, δώσε του μια ευκαιρία. Έλα να κάνουμε το binge-listening τάση, επιτέλους.

Βρες το Chasing Chalamet στο Spotify

featured image: Apple Podcasts