πλεξούδα 2-savoir ville

Οι πλεξούδες στα μαλλιά αναμφισβήτητα είναι μία τάση που οργιάζει, θα λέγαμε. Δυστυχώς όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο περίπλοκες αλλά οι hairstylists επιμένουν ότι όλα γίνονται με απλά βήματα και ότι κάθε κοπέλα στο σπίτι της μπορεί να κάνει οτιδήποτε, αρκεί να υπάρχει χτένα και λαστιχάκια. Επίσης, το μάκρος των μαλλιών δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο αφού για όλες έχει φροντίσει ο καλός κομμωτής.

Γιατί όμως μας αρέσουν τόσο πολύ οι πλεξούδες πέραν από το γεγονός ότι δείχνουν ωραίες και εντυπωσιακές;

Ίσως και να έφταναν οι δύο παραπάνω λόγοι αλλά εγώ θα πω πως ειδικά τώρα το χειμώνα αποτελούν ιδανική επιλογή για να μην αποκαλυφθεί το φριζάρισμα των μαλλιών από την υγρασία και τη βροχή. Ακόμη είναι η μία καλή λύση για να κρύψουμε το γεγονός ότι τα μαλλιά μας είναι στην δεύτερή τους μέρα(ούτε περίοδο να είχαν)!

Για εσάς που “πιάνουν” τα χέρια σας η μόδα είναι με το μέρος σας αφού μπορείτε να φτιάξετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι και να είστε πάντα στιλάτες.

πλεξούδα 3-savoir ville

πλεξούδα 1-savoir ville

πλεξούδα 4-savoir ville

Για εσάς που δεν “πιάνουν” τα χέρια σας η μόδα έχει φροντίσει και για εσάς, αφού και να μην βγει το αποτέλεσμα τέλειο, πολλές φορές το ζητούμενο είναι να δείχνει λίγο χαλασμένο (messy) και ότι δεν σπαταλήσατε 2 ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να το κάνετε (αν κι εσείς μπορεί να κάτσατε τουλάχιστον 3 ώρες). Η επιλογές όμως και για εσάς είναι άπειρες!

πλεξούδα 5-savoir ville

πλεξούδα 6-savoir ville

πλεξούδα 7-savoir ville

πλεξούδα 8-savoir ville

πλεξούδα 9-savoir ville

Βεβαίως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τα αξεσουάρ στα μαλλιά τα οποία δίνουν ένα boho αέρα στο look. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με κάποιο πιάσιμο ή μόνα τους.

πλεξούδα 10-savoir ville

πλεξούδα 11-savoir ville

πλεξούδα 12-savoir ville

εικόνες: pinterest