Πώς θα σου φαινόταν εάν μόνο με μία συσκευή θα μπορούσες να επαναπροσδιορίσεις τα δεδομένα και τη σημασία του ολοκληρωμένου καθαρισμού στο σπίτι; Πραγματικά, δεν θα ήταν υπέροχο κάθε φορά που έβαζες σκούπα να απομάκρυνες όλα τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης στο σπίτι;

H Dyson είναι εδώ ακόμα μία φορά, για να σου προσφέρει τη λύση που αναζητάς, αφού διαθέτει τις πιο ισχυρές και τεχνολογικά έξυπνες ασύρματες σκούπες που ανιχνεύουν, αφαιρούν αλλά και μετρούν το μέγεθος και τη ποσότητα σκόνης, προσφέροντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό στο σπίτι.

Η εταιρεία θεμελιώνει την υγιεινή και την καθαριότητα σε κάθε σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο, παρουσιάζοντας τη νέα Dyson V15 Detect Absolute: μία brand-new γενιά ασύρματων σκουπών.

Η επαναστατική Dyson V15 Detect Absolute είναι σχεδιασμένη ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας acoustic piezo αισθητήρας, αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή.

Σχεδιασμένη από μία ομάδα 370 μηχανικών από όλον τον κόσμο, η νέα ασύρματη σκούπα της Dyson είναι εξοπλισμένη με το Dyson Hyperdymium μοτέρ που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα.

Πλέον το καθάρισμα του σπιτιού μοιάζει παιχνίδι με τη Dyson V15 Detect Absolute
Η σκούπα διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους έως και 0.3 microns για ενισχυμένο και βαθύ καθαρισμό.
 

Τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουμε στην επαναστατική σκούπα της Dyson

Τεχνολογία ανίχνευσης σκόνης με laser

Η κρυμμένη σκόνη που είναι αόρατη στο γυμνό μάτι, τώρα μπορεί να ανιχνευτεί και να απορροφηθεί αποτελεσματικά, αφού η  Dyson σχεδίασε την τεχνολογία laser dust που ενσωματώνεται στη μαλακή κεφαλή της σκούπας, για να πετυχαίνει ολοκληρωμένο καθαρισμό σε κάθε σπίτι. Το laser είναι με ακρίβεια και στη σωστή γωνία τοποθετημένο, με στόχο να αποκαλύπτει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο γυμνό μάτι.

Η ιδέα προέκυψε όταν ένας μηχανικός της Dyson παρατήρησε πως τα σωματίδια που αιωρούνται φαίνονται μόνο όταν φωτίζονται από τον ήλιο. Έτσι, η ομάδα μηχανικών της εταιρείας άρχισε να ερευνά πώς μπορεί να εμπνευστεί από το συγκεκριμένο γεγονός και να το προσαρμόσει στην αόρατη σκόνη που κρύβεται στο σπίτι. Ύστερα από πολλούς πειραματισμούς στο εργαστήριο της εταιρείας με laser lights, μία νέα λύση γεννήθηκε.

Οι μηχανικοί της Dyson ενσωμάτωσαν το πράσινο diode laser, ικανό να δημιουργεί απόλυτη αντίθεση μεταξύ της σκόνης και της επιφάνειας, στη μαλακή και λεπτή κεφαλή της σκούπας με απόλυτη ακρίβεια, σε γωνία 1.5 μοιρών και σε απόσταση 7.3mm πάνω από το έδαφος.

Αισθητήρας piezo 

Τι θα έλεγες για μία τεχνολογία η οποία σου επιτρέπει να μετρήσεις το μέγεθος και τη ποσότητα των σωματιδίων σκόνης, που ανιχνεύονται από τη σκούπα, ενώ τα αποτελέσματα μπορούν να εμφανιστούν σε πραγματικό χρόνο στην LCD οθόνη;

Ο acoustic piezo αισθητήρας είναι ενσωματωμένος στη σκούπα. Οι ανθρακοΐνες της κεφαλής απορροφούν τα σωματίδια σκόνης και η έτσι η σκούπα καταφέρνει να μετρά το μέγεθος και το πλήθος τους έως και 15.000 φορές ανά δευτερόλεπτο. Παράλληλα, τα σωματίδια σκόνης ενεργοποιούν τον acoustic piezo αισθητήρα που βρίσκεται στο κάδο κι εκεί οι μικρές δονήσεις μετατρέπονται σε ηλεκτρικά σήματα.

Το μέγεθος των σωματιδίων σκόνης εμφανίζεται στην LCD οθόνη κι έτσι ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την ποσότητα σκόνης που έχει απορροφηθεί καθώς επίσης και για τα διαφορετικά τους μεγέθη, πετυχαίνοντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό.

Επιπλέον, η σκούπα έχει σχεδιαστεί ώστε να αυξάνει την απορροφητική της ισχύ κάθε φορά που συναντά αυξημένη ποσότητα σωματιδίων σκόνης. Αυτό συμβαίνει όταν η συσκευή βρίσκεται σε λειτουργία auto mode και ο piezo αισθητήρας ανιχνεύει μεγάλη συγκέντρωση σκόνης επιτρέποντας στη σκούπα να απορροφά με μεγαλύτερη ισχύ. Όταν τα επίπεδα σκόνης επανέλθουν σε κανονικό επίπεδο τότε και η απορροφητική ισχύ μειώνεται.

Τεχνολογία Anti-tangle

Οι μηχανικοί της Dyson έψαχναν λύσεις ώστε οι τρίχες να μην παγιδεύονται στην κεφαλή της σκούπας, μία λειτουργία που αποτελεί μεγάλη πρόκληση για κάθε ηλεκτρική σκούπα. Έτσι, λοιπόν, σχεδιάστηκε η νέα antitangle κεφαλή σε σχήμα κώνου, που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας  τις τρίχες στον κάδο χωρίς να παραμένουν πάνω στη κεφαλή.

Σχεδιασμένη να απορροφά και τις τρίχες των κατοικίδιων, οι μηχανικοί της Dyson βρήκαν τη σωστή γωνία τοποθέτησης των bristles, ώστε να είναι σίγουροι πως οι τρίχες δεν παγιδεύονται ανεξάρτητα από το τύπο τους.

 
Πλέον το καθάρισμα του σπιτιού μοιάζει παιχνίδι με τη Dyson V15 Detect Absolute
«Η Dyson V15 Detect Absolute είναι η πιο ισχυρή και έξυπνη συσκευή καθώς διαβεβαιώνει τον χρήστη πως μπορεί να αποκτήσει επιστημονικά αποδεδειγμένο καθαρό και υγιεινό σπίτι», επισημαίνει ο James Dyson, Chief Engineer και Founder της Dyson.
 

Η νέα antitangle High Torque κεφαλή της Dyson V15 Detect Absolute αποτρέπει τη σκόνη και τη βρωμιά να παγιδευτεί στην κεφαλή. Έχει τη μορφή «χτένας» καθώς διαθέτει 56 ίνες άνθρακα που αποτρέπουν τον εγκλωβισμό της βρωμιάς, της σκόνης αλλά και των τριχών, διευκολύνοντας το χρήστη.

Σύστημα φιλτραρίσματος

Last but not least το σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων αιχμαλωτίζει 99,99% των σωματιδίων μεγέθους έως και 0,3 microns. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του «κυκλώνα» από τη Dyson επιτρέπει στη σκούπα να διαχωρίσει τη σκόνη από τη βρωμιά, που βρίσκεται στις επιφάνειες και τα δάπεδα, με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να μη ξανά επιστρέψουν πίσω στο σπίτι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και στο Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor