Είτε βρίσκεται στο κόκκινο χαλί, είτε στο αεροδρόμιο, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Zendaya αποδεικνύει ότι είναι ένας ενδυματολογικός χαμαιλέων. Η 21χρονη pop-star στα πλαίσια μιας επερχόμενης συνεργασίας με το online κατάστημα Boohoo επέλεξε τα αγαπημένα της κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή του βρετανικού brand, δημιουργώντας μια νέα συλλογή που ονομάζεται “The Zendaya Edit”, η οποία θα κυκλοφορήσει online στις 21 Μαρτίου. Η συλλογή, που περιλαμβάνει πάνω από 50 κομμάτια μεταξύ των οποίων athleisure, denim, cocktail φορέματα, ολόσωμες φόρμες και slogan T-shirts, συνάδει με την budget-friendly υπόσχεση του brand, με τιμές που κυμαίνονται από 7 έως 100 ευρώ.

Image: justjaredjr.com
Image: justjaredjr.com

Ξέρω τους fans μου και ξέρω τι είναι σημαντικό γι’ αυτούς. Είναι κομψοί και αγαπούν τα ρούχα, όμως, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, θέλουν να είναι σε θέση να αποκτήσουν αυτό ό,τι τους αρέσει. Έτσι αισθάνθηκα πως αυτή ήταν η τέλεια ευκαιρία να τους βοηθήσω να επιλέξουν κομμάτια που δεν είναι μόνο μοντέρνα, αλλά και εφικτά“, δηλώνει η Zendaya.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται σε ρόλο σχεδιάστριας. Πέρυσι, σχεδίασε τη δική της συλλογή παπουτσιών σε συνεργασία με το στυλίστα Law Roach, η οποία ονομάστηκε Daya by Zendaya. Αμέσως μετά ξεκίνησε μια in-house συλλογή για το πολυκατάστημα Bloomingdales, την “Aqua”, την οποία εμπνεύστηκε από τη νέα της ταινία “The Greatest Showman“.

featured image: justjaredjr.com