Οι pleated skirts ή αλλιώς οι πλισέ φούστες θεωρούνται το απόλυτα in fashion κομμάτι της φετινής σεζόν. Οι επιλογές στα χρώματα και στα μήκη πολλές, ώστε να επιλέξουμε αυτή που ταιριάζει στο στυλ μας, maxi, midi ή mini, σε έντονες χρωματικές επιλογές ή σε πιο κλασσικά χρώματα όπως το μαύρο και το γκρι, σίγουρα θα δώσουν έναν αέρα κομψότητας στην εμφάνισή σας! Όμως με τι παπούτσια μπορούμε να φορέσουμε μια πλισέ φούστα;

Μια από τις αγαπημένες επιλογές των fashionistas, που συναντάμε στις street style εμφανίσεις τους, είναι η επιλογή των sneakers ή των oxford shoes. Συχνά προσθέτουν λεπτές μονόχρωμες κοντές κάλτσες που δίνουν ένα extra bonus στο look τους.

pleated6

Οι ankle boots αλλά και οι κλασικές ψηλές μπότες είτε αυτές διαθέτουν τακούνι είτε όχι, είναι μια επίσης επιλογή με την οποία θα μπορούσαμε να φορέσουμε μια πλισέ φούστα, ιδιαίτερα αν αυτή είναι mini, τονίζοντας το μήκος του ποδιού, ενώ συγχρόνως μας κρατάει ζεστές!

pleated8

Από τους πιο κλασικούς συνδυασμούς είναι φυσικά η επιλογή μιας ψηλοτάκουνης γόβας η οποία δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό και θηλυκό αποτέλεσμα.

pleated9

Τόλμησε να συνδυάσεις την πλισέ σου φούστα με διάφορους τύπους παπουτσιών δίνοντάς της κάθε φορά άλλη διάσταση!