«Δεν ξαναφοράω τακούνια». Παραδέξου πως αυτή είναι μία φράση που και έχεις σκεφτεί και έχεις πει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σου. Εγώ το έχω πει σίγουρα περισσότερες.

Ενώ τα τακούνια μ’ αρέσουν πολύ δεν ήμουν ποτέ ο άνθρωπος που τα φορούσε ευχάριστα, με τη δικαιολογία «μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος». Ήθελα πάντα, σε κάθε έξοδο να περάσω καλά, και όχι να σκέφτομαι τον πόνο των τακουνιών.

Ομολογώ όμως πως θα ήθελα να μπορώ να φοράω τακούνια, γλιτώνοντας κάτι από τον πόνο που προκαλούν. Και εξυπακούεται πως θα ήθελα να είναι όσο πιο σταθερά γίνεται, γιατί εγώ πέφτω ακόμα και με παντόφλες.

Και οι θεοί των παπουτσιών φαίνεται πως με άκουσαν και τα platform heels είναι τάση, που όπως φαίνεται ήρθε και θα μείνει.

Ένα fun fact για τις αγαπημένες πια πλατφόρμες

Αρχικά σχεδιάστηκαν για πρακτικούς λόγους και πιο συγκεκριμένα για να μην βρέχονται τα πόδια όταν πλημμύριζαν τα πεζοδρόμια.

Αλλά η άνεση δεν είναι το μόνο που έχουν να προσφέρουν. Κατακτώντας την πασαρέλα της Άνοιξης/Καλοκαίρι 2022, τα platform heels φαίνεται πως πλέον αποτελούν μέρος της συλλογής κάθε σχεδιαστή, από τον Christian Louboutin μέχρι τον Versace.

Το καλύτερο όμως με αυτά τα παπούτσια είναι πως ταιριάζουν με κάθε ρούχο και κάθε outfit, εορταστικό ή μη.

Αν θέλεις μερικές ιδέες για τη wishlist σου keep scrolling!

ASOS

Σε σχέδιο και χρώμα που ακολουθεί τις τελευταίες τάσεις. Το βρίσκεις και σε μαύρο, αλλά πως να πεις όχι σε αυτό το φούξια; Βρες το εδώ

Πιο nude και με bling bling, αλλά εξίσου σταθερό και εντυπωσιακό! Από εμένα είναι ναι! Βρες το εδώ

Αν το μικρό μαύρο φόρεμα ήταν platform heels, θα ήταν αυτά! Βρες τα εδώ

LUIGI

Camel, φιάπα και over the knee; Ω ναι! Βρες τα εδώ