Μετά το Bridgerton πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα δούμε την Phoebe Dynevor σε κανένα άλλο project πέρα από ταινίες και σειρές εποχής. Κι όντως, η πρώτη της επιλογή αμέσως μετά τη σειρά που κατέγραψε νούμερα ρεκόρ στο Netflix, ήταν μία βιογραφική ταινία. Σήμερα όμως ξέρουμε άλλη μία επόμενη δουλειά της Dynevor που δεν μοιάζει με τις προηγούμενες.

Όπως όλα δείχνουν, η Phoebe Dynevor θα πρωταγωνιστήσει στο πρώτο της θρίλερ

Πρόκειται για την ταινία I Heart Murder που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο προ-παραγωγής. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Matt Spicer, ο οποίος το 2017 κυκλοφόρησε στο Netflix την ταινία Ingrid Goes West. Εκεί είδαμε για πρώτη φορά όσα μπορούν να πάνε λάθος στη σύγχρονη εποχή των influencers και των stalkers. Τώρα ο σκηνοθέτης φαίνεται να βάζει και πάλι τις γυναίκες στο προσκήνιο και να δημιουργεί ένα θρίλερ με την Dynevor πρωταγωνίστρια. Ωστόσο, έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να κρατήσει κρυφή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την πλοκή της ταινίας.

Ωστόσο, για την ίδια την Dynevor τίποτα δεν έχει αλλάξει ακόμη στη ζωή της

Μπορεί η μία πρόταση να έρχεται μετά την άλλη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ζωή της ηθοποιού έχει αλλάξει σημαντικά. Η ίδια μένει ακόμα στο πατρικό της σπίτι, παίζει επιτραπέζια με τον πατέρα της και μαλώνει με τον αδερφό της για το ποιος θα πλύνει τα πιάτα. Μπορεί κάτι εκατομμύρια άνθρωποι να βλέπουν στο repeat το Bridgerton, εκείνη όμως δεν έχει ιδέα. Σίγουρα δεν το έχει συνειδητοποιήσει, κι όπως φαίνεται θα χρειαστεί χρόνος για να καταλάβει κάποια πρακτική αλλαγή στη ζωή της.

Όσο για την άλλη ταινία που ετοιμάζει, εκεί έχουμε περισσότερες πληροφορίες στα χέρια μας. Η Phoebe Dynevor θα υποδυθεί την Clarice Cliff στο The Colour Room. Πρόκειται για μία γυναίκα αφιερωμένη στην τέχνη της κεραμικής που από τη δεκαετία του ’20 και μετά πάλεψε πολύ για να βρει τη θέση της στο χώρο της τέχνης. Η ταινία αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα αυτή τη χρονιά.