Aς πάμε κατευθείαν στο θέμα μας, δεν χρειάζονται εισαγωγές.

Κριός

Ο πιο απρόβλεπτος άνθρωπος που μπορείς να σκεφτείς.

Xρειάζεσαι κάποιον να σου μαθαίνει κάτι καινούργιο κάθε μέρα. Έχεις ανάγκη απο έναν περίεργο τύπο που αφήνει τον εαυτό του ελεύθερο σε καινούργια πράγματα, που αναζητά τις εκπλήξεις και τις εμπειρίες. Με αυτόν τον τύπο δε θα βαρεθείς ποτέ και θα αναπτύξεις την ταχύτητα που τόσο θες στη ζωή σου.

Tαύρος

Αυτός που κατανοεί τις ανάγκες σου.

Ξέρεις καλά το συναίσθημα του να παίρνεις αβίαστα αυτό που περιμένεις. Χωρίς κόπο λαμβάνεις την αγάπη και το ενδιαφέρον που θες. Τίποτα εγωιστικό, απλά νιώθεις υπέροχα όταν δεν πρέπει να έχεις καταβάλει αγώνα για ασφάλεια και σιγουριά. Αναζήτησε λοιπόν αυτόν τον τύπο που δεν κάνει μεγάλο θέμα το να σε καθησυχάζει ότι όλα θα πάνε καλά και να σου αποδυναμώνει τις αμφιβολίες που έχεις για τη ζωή.

Δίδυμος

Κάποιος που σου υπενθυμίζει τι πραγματικά έχει σημασία.

Μεταξύ μας όλοι θα θέλαμε έναν τέτοιο σύντροφο. Αυτόν που σου κρατά το κεφάλι έξω από τη θάλασσα της ρουτίνας, αυτόν που λατρεύει να διασκεδάζει και να βλέπει τη φωτεινή πλευρά της ζωής. Βρες αυτόν που μπορεί να κατανοήσει ότι διασκεδάζεις το ίδιο παθιασμένα με τον τρόπο που μπορείς να πέσεις στα πιο βαθιά σου σκοτάδια και άφησε τον να σου δείχνει τον δρόμο κάθε φορά που θες να βρεις ξανά το φως. Ξέρεις εσύ τι λέω.

Καρκίνος

Κάποιος που δεν σε κάνει να θες να κερδίσεις την αγάπη του.

Είσαι τόσο συνηθισμένη να φροντίζεις όσους αγαπάς που ξεχνάς να ξεκουραστείς, να σε φροντίσεις. Θες αυτόν τον άνθρωπο που θα σου δίνει όση αγάπη και φροντίδα χρειάζεσαι εκείνες τις φορές που δεν τα έχεις σαν προτεραιότητα.

Λέων

Εκείνος που σε κάνει να νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό. 

Μαζί του έχεις το αίσθημα ότι όλα είναι σωστά και στη θέση τους. Σε ψάχνει όταν τον ψάχνεις, λέει αυτό που σκέφτεσαι, οι στόχοι σας για τη ζωή μοιάζουν και ταιριάζουν. Μαζί του θέλεις να γίνεις καλύτερη. Ποιά είναι η διαφορά από όλες τις άλλες φορές που πίστεψες ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό; Σ αυτή τη περί

Παρθένος

Κάποιος που σας αγαπάει ακριβώς για ποια είσαι. 

Μπορεί να καταλάβει ότι θες τα απορρυπαντικά σε αλφαβητική σειρά και πως κανείς δε θες να μπερδεύει κουτάλια με πιρούνια. Σε αγαπάει παρόλο που μπορεί να καθαρίζεις το τραπεζάκι του σαλονιού πιο συχνά από ότι πραγματικά χρειάζεται. Είναι εκεί για σένα κάθε φορά που φρικάρεις με την εξυπνάδα σου και σε υποστηρίζει. 

Ζύγος

Αυτός ο κάποιος που σου λύνει τα προβλήματα.

Μαζί του δεν ανησυχείς για τίποτα. Ξέρεις πως μαζί θα τα λύσετε όλα, κι αν εσύ δεν προλαβαίνεις έχεις έναν σύμμαχο πολύ δυνατό που θα καθαρίσει για σένα. Δεν απειλείται η γοητεία του Η δική τους αίσθηση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και ισορροπίας τους καθιστούν ένα αληθινό αγώνα για σας. Ποτέ δεν σας έφεραν ή δεν σας πνίγηκαν – σας γοητεύουν συνεχώς και σας περιπλέκουν, ενώ συνέχισαν να σας δίνουν το χώρο να ζήσετε τη δική σας ανεξάρτητη ζωή.

Σκορπιός

Αυτός που σε προκαλεί.

Θες να σε προκαλεί να σηκωθείς να δώσεις τον αγώνα σου. Να δείξεις σε όλο τον κόσμο την αποφασιστικότητα και το πάθος σου. Θες κάποιον να πας παρακάτω με τόλμη και όρεξη, στην ουσία θες έναν καλό προπονητή που θα σου χτυπάει τα μπράτσα για ζέσταμα κάθε φορά πριν μπεις στο ρίνγκ.

Κάποιον να σε προσγειώνει και να σε απογειώνει.

Δε θες άνθρωπο, θες ασανσέρ. Θες να είσαι το κέντρο του κόσμου αλλά θες και την ησυχία σου. Ε λοιπόν αυτός που θα άντεχε όλο αυτό είναι αυτός που σε θαυμάζει αλλά μπορεί να ζήσει και χωρίς εσένα. Θρίλερ; Βρες κάποιον που θα αγαπάει τη δίψα σου για ζωή αλλά με τον ρεαλισμό του δε θα σε αφήνει να χαλαρώσεις και να βαρεθείς.

Αιγόκερως

Αυτός που θα σου μάθει ότι η καριέρα δεν είναι τα πάντα. 

Όσο εσύ απολαμβάνεις την αίσθηση της φιλοδοξίας και της επιτυχίας εκείνος θα σου υπογραμμίζει ότι υπάρχουν όρια ανάμεσα στη δουλειά και τη ζωή. Κατά κάποιο τρόπο θα σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις με την καριέρα σου ενώ ταυτόχρονα θα περιμένει να αντιμετωπίσετε την προσωπική σου ζωή με το ίδιο πάθος.

Υδροχόος

Αυτός που που σε καταλαβαίνει χωρίς να χρειάζεται να εξηγήσεις πολλά.

Ο ορισμός του soulmate. Θες αυτόν τον κάποιον που δε θα τρομάξει όταν σε γνωρίσει αλλά κυρίως θες κάποιον που να καταλαβαίνει τα πράγματα με ένα βλέμμα ή μια κουβέντα. 

Ιχθύς

Κάποιος που θέλει να θέλεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

Είναι αυτός που μπορεί να δει τις δυνατότητές σου με τρόπο που δεν το έχει πετύχει άλλος. Θα πιστεύει σε σένα και θα σε πείσει για αυτό. Βρες τον τύπο που θα σου δείξει πως μαζί τους η ζωή δεν θα είναι τόσο μονότονη όσο περίμενες να είναι, βάλε στόχους και κυνήγησε τους, θα έχεις βρει τον καλύτερο grouppie.