Επ, εσύ που πιστεύεις ότι η συγκάτοικος σου είναι ό,τι χειρότερο σου έχει συμβεί κάνεις λάθος. Για να είμαι ειλικρινής έψαξα λόγους για να σου αποδείξω πως αυτή εδώ τη στιγμή πρέπει να πας και να της κάνεις μια αγκαλιά. Ο λόγος; Πιο απλός από όσο φαντάζεσαι. Ζεις ακόμη. Όχι, εντάξει απλώς οι “περιέργειες” μερικών ανθρώπων υπερβαίνουν τα όρια του φυσιολογικού. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιστορίες παράνοιας σε αύξουσα σειρά. Είσαι έτοιμη;

#1 Η μαχήτρια του περιβάλλοντος

Η συγκάτοικος μου ήταν φανταστική. Πέρα από μια κακή και αρκετά αηδιαστική συνήθεια την οποία έπρεπε να βλέπω κάθε μέρα. Όποτε η συγκάτοικος μου ήθελε να βράσει νερό για τσάι ή για καφέ θέλοντας να μην ξοδεύει αλόγιστα το νερό της βρύσης, ξαναέβραζε κρύο νερό που υπήρχε σε παλιά μπουκάλια. Αυτό βέβαια χωρίς να καταλαβαίνει πως δεν ήταν η μόνη που χρησιμοποιούσε αυτό το νερό. Για την ακρίβεια ήταν μια κινητή πηγή μόλυνσης.”

Cary Elwes Water GIF by ADWEEK - Find & Share on GIPHY

#2 Το πάρτι άνιμαλ

“Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα πάρτι, αρκεί αυτός που τα κάνει να φροντίζει και για το καθάρισμα που χρειάζεται την επόμενη μέρα. Η πρώην συγκάτοικος μου ήταν αυτό που λέμε πραγματική τσαπατσούλα. Αυτό που γινόταν μετά από κάθε πάρτι ήταν πραγματικά απερίγραπτο. Πεταμένα τσιγάρα στο πάτωμα αλλά και στον καναπέ, πλαστικά ποτήρια ριγμένα παντού αλλά και άπειρα σκουπίδια. Όλα αυτά τα καθάριζα εγώ.”

Drunk Zach Galifianakis GIF - Find & Share on GIPHY

#3 H μητέρα Τερέζα

“Πριν από μερικά χρόνια συγκατοικούσα με μια κοπέλα η οποία προσπαθούσε να είναι η “μαμά” όλων μας. Αυτό φυσικά επηρέαζε συνεχώς τις μεταξύ μας σχέσεις. Η Μαρία, λοιπόν, κάθε φορά που υπήρχε μια διαφωνία συνήθιζε να μας τιμωρεί, κρύβοντας τα πράγματά μας. Αυτή της η συνήθεια ξέφυγε από τα όρια όταν μια μέρα κανείς στο σπίτι δε μπορούσε να βρει το λάπτοπ του. Αφού δηλώσαμε στην αστυνομία την απώλεια, αυτή μας ανακοίνωσε πως ήταν η ώρα να μας τα δώσει πίσω.”

Am I Being Punished Season 1 GIF by Blunt Talk - Find & Share on GIPHY