Ήχοι, σπασμένα έπιπλα και ξανά ήχοι. Υπάρχουν μερικά πράγματα που χαρακτηρίζουν το σεξ και αυτό είναι οκ. Περίεργο και οκ δηλαδή. Γιατί μεταξύ μας αν καθίσεις και τα παρατηρήσεις εκείνη την ώρα πιθανότατα θα γελάσεις.

Ήχοι, σπασμένα έπιπλα και ξανά ήχοι. Όπως και να έχει, κάποιες τάβλες από ένα κρεβάτι θα τις έχεις σπάσει και εσύ. Εδώ λοιπόν θα βρεις μερικά περίεργα πράγματα που χαρακτηρίζουν το γιατί-το-σεξ-είναι-μια-άλλη-ιστορία. 

1. Οι ήχοι Ναι αυτό που λέγαμε. Μπορεί εσύ ή ο παρτενέρ σου να εκφράζεστε κάπως περίεργα ή απλώς μπορεί αυτός ο καθόλου διακριτικός ήχος που δημιουργείται από τον κόλπο σου, να ξεπετάγεται από το πουθενά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις κανονικά τη δουλειά σου γιατί όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Dah. 2. Η ισορροπία Σεξ σημαίνει διαφορετικές στάσεις. Σεξ σημαίνει ότι εκεί που πας να κάνεις τη στάση της κόμπρας ( ή που είναι στάση στο σεξ ή που είναι στάση στη γιόγκα) τσούπ πέφτεις κάτω και χτυπάς και το έτερον σου ήμισυ με το γόνατο στο πρόσωπο. Δηλαδή μια καταστροφή. Μην πτοείσαι, σαν κυρία που είσαι χαμογέλα και πες του “είπα να κάνω μια πλάκα για να γελάσουμε, μπορούμε τώρα να συνεχίσουμε”. 3. Ο σκύλος Ή η γάτα ή τέλος πάντων όποιο άλλο κατοικίδιο υπάρχει μέσα στο σπίτι. Προσωπικά κρίνω το βλέμμα τους άβολο, αν βέβαια εσένα δε σε πειράζει τότε αυτό είναι οκ. 4. Το στήθος Χμ. Το δικό σου στήθος εννοώ. Είτε είναι μεγάλο, είτε είναι μικρό υπάρχουν στιγμές που  το κοιτάζεις και κάτι σε χαλάει. Πόσο μάλλον όταν κουνιέται. Πάνω, κάτω και ξανά. Ένα πράγμα να ξέρεις. Όσο περίεργο φαίνεται σε εσένα τόσο αρέσει σε αυτόν που έχεις μαζί σου, γι’ αυτό χαλάρωσε. 5. Ο γείτονας Ένα άβολο κοινωνικό ( θα το έλεγα ) φαινόμενο είναι αυτό που πρέπει να χαιρετίσεις την κυρία από δίπλα. Ναι αυτή που είναι 70 χρονών. Ναι αυτή που σε άκουγε εχθές το βράδυ να κάνεις σεξ. Στις 3. Το βράδυ. Και το πρωί. Γιατί δε σου έφτανε το χθεσινοβραδινό. Τι, εσένα δε σου έχουν αφήσει χαρτάκι στην πόρτα για να σταματήσεις τους περίεργους θορύβους;