Γενικά (ελπίζουμε πως) δεν έχει πολλά κοινά ο Penn Badgley με τον Joe Goldberg, τον χαρακτήρα που υποδύεται στο YOU του Netflix. Ωστόσο, και οι δύο, θα γίνουν μπαμπάδες.

Ναι, η σύζυγος του Penn, Domino Kirke ανακοίνωσε πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί

Η Domino έκανε γνωστή αυτή την είδηση μέσω ενός πολύ συναισθηματικού post στο Instagram, στο οποίο αποκάλυψε πως μετά από δύο αποβολές, θα γίνει μαμά.

https://www.instagram.com/p/B8Y8ZaMFp-7/?utm_source=ig_embed

“Στον δρόμο και πάλι… η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι ένα εντελώς άλλο πράγμα”, έγραψε αρχικά. “Μετά από δύο αποβολές στη σειρά είμαστε έτοιμοι να το ανακοινώσουμε. Σταματάτησα να εμπιστεύομαι το σώμα μου και άρχισα να δέχομαι το γεγονός ότι τελείωσα. Σαν μαία, έχω δει και έχω ακούσει τα πάντα. Μου έχει στοιχίσει πολύ το να απεμπλακώ με αγάπη από τις απώλειες στις οποίες ήμουν παρούσα, αλλά και από τις δικές μου εμπειρίες”.

Ο Badgley είναι παντρεμένος με την Kirke (αδερφή των ηθοποιών Jemima και Lola) από τον Φεβρουάριο του 2017. H Kirke είναι ήδη μητέρα ενός 10χρονου αγοριού, του Cassius, από προηγούμενη σχέση της.

Εξήγησε πόσο διαφορετική είναι η εγκυμοσύνη τη δεύτερη φορά, μέσα από την ίδια ανάρτηση στο Instagram: “Όταν ήμουν έγκυος στα 25, δεν ήξερα τίποτα. Δεν ανήκα σε κάποια κοινότητα. Πέταξα ευλογημένα αδαής προς τη γέννα και τα μυστήριά της. Τώρα, με εμπειρία αξίας 10 χρόνων, αντιμετωπίζω την κοινότητά μου και τη γνώση που έχω σαν θησαυρό.” Έπειτα, ευχαρίστησε το μωράκι που περιμένει για τον πώς τους μαθαίνει, χωρίς να το ξέρει, να χαίρονται μέρα με τη μέρα. Χωρίς προσδοκίες και σιγουριά.

Ο Penn Badgley δεν έχει ακόμα σχολιάσει τα νέα για το παιδί που περιμένει. Ωστόσο, η Kirke μοιράστηκε μια φωτογραφία του ζευγαριού, αγκαλιά με το σκυλάκι τους. Το caption; “Το πρώτο μας μωρό…”

featured image: YouTube