Η καινούρια συλλογή Paul’s Boutique Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015 περιλαμβάνει όλα όσα περιμένεις: ποικιλία χρωμάτων, υλικών και σχεδίων που ηγούνται τις τάσεις αυτής της σεζόν.

Κλασικά κομμάτια, “πειραγμένα” με πιο μοντέρνες πινελιές για ένα αποτέλεσμα με στυλ όπως μόνο ο Paul ξέρει. Η κολεξιόν αυτή παντρεύει τα πολυτελή δέρματα, suede, pony και croco με απλά υλικά εμπλουτισμένα με ιδιαίτερα prints και υφές.

Ενδεικτικά τι θα βρεις στην συλλογή:

Στη σειρά Askew θα βρεις τρία νέα σχέδια για την Paul’s Boutique: Την μεγάλη Luna που εκτός από το βολικό μέγεθος της για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί να κρατηθεί στο χέρι ή να φορεθεί στον ώμο για περισσότερη άνεση. Την λίγο πιο sportive Riley και την τσάντα πλάτης Casey που μετατρέπεται έξυπνα και σε μία πιο κομψή τσάντα για τον ώμο, απλά αλλάζοντας θέση στο λουρί.

Shot_03_130 (Custom)

Ένα από τα καινούρια σχέδια για την σειρά Cranleigh είναι η Adele. Απαλή υφή σε ματ μαύρο, μπλε electric και stone. Αρκετά ευρύχωρη με μοναδικό σχήμα, θα γίνει σίγουρα πολύ δημοφιλής τη νέα σεζόν!

Shot_24_049 (Custom)

Νέο σχήμα, νέο σχέδιο, νέα υφή! Η Pixie της σειράς Sandbrook. Μοντέρνα και εκκεντρική με το leopard print και τις έντονες λεπτομέρειες της.

Shot_11_039 (Custom)