Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα, μιας και αφορούν το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο αυτού του καλοκαιριού. Αφού μείναμε, λοιπόν, με το heartbreak του Normal People να αιωρείται πάνω από τα κεφάλια μας για όλο το καλοκαίρι, ο Paul Mescal επιστρέφει στη μικρή οθόνη με μία διαφορετική σειρά αυτή τη φορά.

Το ψυχολογικό θρίλερ “The Deceived” είναι το νέο πρότζεκτ όπου θα δεις τον Paul Mescal

Πρόκειται για την ιστορία μίας φοιτήτριας του Cambridge, της Ophelia, που ερωτεύεται τον καθηγητή της, Michael Callaghan. Εκείνη τον ακολουθεί στο Donegal, όπου η γυναίκα του πεθαίνει κάτω από αδιευκρίνιστες -και κάπως ύποπτες- συνθήκες. Τότε, η Ophelia μαθαίνει ότι είναι έγκυος και το αποκαλύπτει στον καθηγητή. Παράλληλα, προσπαθούν μαζί με τον έμπιστο φίλο και ντόπιο, Sean McKeough, να λύσουν το μυστήριο αυτού του θανάτου. Τότε αρχίζει και εκείνη να κατανοεί ότι ο Callaghan ίσως να μην είναι ο άνθρωπος που νόμιζε τόσο καιρό και ότι η σύζυγος του μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή.

Αν κρίνουμε από το τρέιλερ, τις μισές στιγμές φαίνεται πως η Ophelia είναι υπεύθυνη γι’αυτό το θάνατο και τις άλλες μισές πώς πραγματικά είναι το θύμα της όλης υπόθεσης. Το καλό είναι ότι έχει στο πλευρό της τον Sean McKeough, που τη στηρίζει και την κρατάει όσο μπορεί στα λογικά της.

Το The Deceived αποτελείται από 4 επεισόδια, οπότε το μυστήριο θα λυθεί σχετικά γρήγορα

Η σειρά γράφτηκε από τη δημιουργό των Derry Girls, Lisa McGee, και τον Tobias Beer και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο. Όσο για τον Paul Mescal, ο ίδιος αναγνωρίζει ότι αυτός είναι ένας τελείως διαφορετικός ρόλος από εκείνον του Connell. Πιστεύει μάλιστα ότι η γοητεία του Connell πήγαζε από το γεγονός ότι ήταν ένα αγόρι με τόσα στο κεφάλι του. Κάτι που φυσικά δεν περιμένουμε να δούμε και τώρα στον ρόλο του Sean McKeough. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι γυρνώντας το The Deceived δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι τον περίμενε. Είχαν περάσει μόλις δύο ημέρες από τα γυρίσματα του Normal People. Ήταν πολύ αγχωμένος και στρεσαρισμένος, πηγαίνοντας όμως στο σετ οι πάντες τον υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.