Ο Paul Mescal θέλει να ξέρεις (ναι, εσύ) πως δεν είναι ο Connell από το Normal People. Πρακτικά, είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος, γεγονός που ενδέχεται να σοκάρει κάποιες από εμάς που τον έχουμε συνδέσει με τον χαρακτήρα που υποδύθηκε στη σειρά. Ενδεχομένως και με τη χαρακτηριστική αλυσίδα του, που έχει αναδειχθεί στη πιο σέξυ στυλιστική επιλογή του 2020.

Ο ηθοποιός δήλωσε πρόσφατα πως αντιλαμβάνεται τον ενθουσιασμό του κοινού για τον Connel, ειδικά μεταξύ νέων γυναικών. Παρόλα αυτά, βρίσκει αυτή την εμμονή κάπως παράξενη

“Για να είμαι ειλικρινής, είναι άνετο”, είπε στη The Sun. “Δεν προσπαθώ να είμαι γεμάτος από ψεύτικη ταπεινότητα, αλλά είναι περίεργο πράγμα όταν οι άνθρωποι έλκονται τόσο γρήγορα και έντονα από τον χαρακτήρα που παίζεις. Και νομίζω πως αυτό είναι το πράγμα στο οποίο επικεντρώνομαι. Δεν είμαι ο Connell, είμαι εντελώς διαφορετικός από εκείνον”.

Ο Ιρλανδός Mescal πλέον ζει στο Λονδίνο με την επίσης ηθοποιό του Normal People, India Mallen. Προσέθεσε στα λεγόμενά του πως αντιλαμβάνεται απόλυτα για ποιο λόγο οι άνθρωποι έλκονται από τον Connell, αλλά επιμένει στο να θυμίζει στους φανς πως δεν έχει καμία σχέση με εκείνον στην πραγματικότητα.

“Πιστεύω πως μάλλον αυτό που κάνει σέξυ τον Connel είναι πως είναι κάπως κλασικά αμυντικός, απόμακρος, έξυπνος”, είπε. “Εγώ σε καμία περίπτωση δεν είμαι αμυντικός ή απόμακρος”.

Συμμετέχοντας σε ένα podcast, δήλωσε πως είναι πολύ έτοιμος να βγει στο dating, μετά το lockdown και θέλησε να ενημερώσει το όποιο άτομο θα αποφασίσει να βγει μαζί του πως δεν είναι καθόλου σαν τον Connel. Ούτε θέλει να γίνει. Το lockdown του στέρησε, μάλιστα, τόσο πολύ τη χαρά του φλερτ, του dating και της επαφής με κάποιον που είπε πως θα φροντίσει σε περίπτωση επόμενου lockdown, να είναι παντρεμένος. Το αν έκανε χιούμορ δε μπορούμε να το ξεκαθαρίσουμε με βεβαιότητα.

Διάβασε ακόμα: 10 πράγματα που θέλεις να ξέρεις για τον Paul Mescal

featured image: Mr Porter