Πάστα Φλώρα με μαρμελάδα φράουλα 

Η συνταγή για πάστα φλώρα με μαρμελάδα φράουλα 

Εάν αγαπάς τα γλυκά αλλά έχεις και μια ιδιαίτερη αδυναμία στη μαρμελάδα φράουλα αυτή η σπιτική συνταγή για πάστα φλώρα από την Cucina di Darla, είναι φτιαγμένη για εσένα.

Υλικά:

  • 1 φλιτζάνι βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 3 1/2 φλιτζάνια αλεύρι
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 1 βανίλια
  • 1 βάζο μαρμελάδα φράουλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύεις με το μίξερ το βούτυρο και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτεις ένα-ένα τα αυγά και τη βανίλια. Μετά ρίχνεις το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ανακατεύεις με το χέρι. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά ανοίγεις τη ζύμη σε ένα ταψάκι, αφού έχεις τοποθετήσει λαδόκολλα. Κρατάς λίγη ζύμη για να στολίσεις την πάστα φλώρα. Προσθέτεις τη μαρμελάδα, διακοσμείς και ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα για 45’.

featured photo και περισσότερες συνταγές: Cucina Di Darla

0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.