Εμείς που αγαπήσαμε τις ιστορίες του Τιτανικού, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας και γενικά όλες αυτές τις Rom-Com περιμέναμε πως και πως την καινούργια ταινία της J.LawrencePassengers. To sci-fi ρομάντζο έχει μια δόση Gravity, λίγο από Interstellar και λίγο από When Harry met Sally.

mv5bmji4nza5otg1of5bml5banbnxkftztgwnzc0mju5ote-_v1_sy1000_cr006751000_al_

Aναφέρεται χαρακτηριστικά πως η ταινία είναι από τις πολυαναμενόμενες της χρονιάς καθώς η Sony έχει επενδύσει ένα μεγάλο ποσό τόσο στην παραγωγή όσο και στους μισθούς των ηθοποιών. Η αμοιβή της Jennifer Lawrence φτάνει τα 20εκ. δολάρια ενώ ο άνδρας συμπρωταγωνιστής της, Pratt με μόλις 12εκ. Γεγονός που αποτελεί ‘χτύπημα’ ενάντια στην κατεστημένη άποψη περί χαμηλότερων μισθών λόγω φυλετικού διαχωρισμού.

Η ταινία λοιπόν είναι βασισμένη στο βιβλίο του Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) και στο τρέιλερ μας αποκαλύπτονται τα απαραίτητα για να κατανοήσουμε περί τίνος πρόκειται. Η πλοκή τοποθετείται στο μέλλον όπου δύο άνθρωποι ταξιδεύουν προς μια διαστημική αποικία του μέλλοντος. Ωστόσο το ταξίδι του διαστημόπλοιου διακόπτεται απρόοπτα, και δύο επιβάτες ξυπνούν ενενήντα χρόνια νωρίτερα από τον προορισμό τους.

Το τρέιλερ της ταινίας μας προδιαθέτει για κάτι αρκετά ενδιαφέρον, μα θα περιμένουμε έως και τα Χριστούγεννα για να επιβεβαιώσουμε αυτό για το οποίο πολλοί μιλούν: ότι εδώ έχουμε το νέο Pop Icon ζευγάρι.