Τι και αν ξενύχτησες την Κυριακή το βράδυ, τι και αν γύρισες στο σπίτι σου κομμάτια; Η Δευτέρα δεν περιμένει κανέναν. Πάρε το Panadol σου και ξεκίνα.

Savoir Ville Party

Παρακάτω θα δεις πως να συμμαζέψεις τα ασυμμάζευτα με στυλ.

Τα μαλλιά

Spray μαλλιών ή dry shampoo; Μήπως και τα δύο; Δοκίμασε να βάλεις conditioner πριν το shampoo. Θα απορροφήσει την λιπαρότητα από τα μαλλιά σου, έτσι ώστε το λούσιμο να γίνει όσο πιο σωστά μπορεί να γίνει. Καταραμένοι εξαερισμοί μαγαζιών.

Το σώμα

Καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτα, ή βασικά των μερικών ωρών που θα κοιμηθείς, το σώμα σου μοιάζει να ιδρώνει περισσότερο απ’όσο συνήθως, αφού πρέπει να αποβάλει τις τοξίνες του αλκοόλ. Η ίδια δουλειά θα γίνεται και την επόμενη μέρα. Έτσι λοιπόν, μπορείς να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να μπεις στο μπάνιο με ένα minty fresh body wash. Στην συνέχεια, να πιεις όσο περισσότερο νερό μπορείς και να χρησιμοποιήσεις ένα δυνατό αποσμητικό για να νιώθεις την φρεσκάδα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τα απομεινάρια του μακιγιάζ

Ξεβάψου μια φορά και μετά κάντο ξανά. Ξεκίνα με τα μαντηλάκια  και συνέχισε με ένα σαπούνι καθαρισμού και νερό. Αν τώρα κοιμήθηκες με ψεύτικες βλεφαρίδες, περαστικά. Τοποθέτησε δύο βρεγμένα βαμβάκια στα μάτια και περίμενε μερικά λεπτά.

Τα μάτια

Δοκίμασε αφού ξεβαφτείς, να ρίξεις από δυο σταγόνες καθαρό ορό και να κάνεις  λίγο μασάζ στα μάτια σου πριν τα ανοίξεις. Στην συνέχεια, τοποθέτησε μια μάσκα ματιών κάτω από τα μάτια για τις σακούλες που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω κατακράτησης υγρών. Οι σακούλες έφυγαν και οι μαύροι κύκλοι ίσως φανούν στον ορίζοντα. Σίγουρα όχι αφού βάλεις concealer.

Η αναπνοή

Μην μιλήσεις. Θα σου πω τι να κάνεις και μετά πες ότι θέλεις. Αρκεί να το κάνεις πρώτα. Πλύνε δόντια και χρησιμοποίησε στοματικό διάλυμα για κάτ παραπάνω από 30 δευτερόλεπτα. Μετά ξανακάνε το ίδιο. Και τώρα συνέχισε την ημέρα σου και μην βάλεις γλώσσα μέσα.