Στην αστρολογία πιστεύεται ότι όταν η συμβατότητα μεταξύ δύο ζωδίων είναι μεγάλη, μπορεί να ανθίσει μια υπέροχη σχέση μεταξύ αυτών των δύο η οποία ίσως διαρκέσει για πάντα.

Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο μια σχέση μεταξύ ενός Καρκίνου και ενός Παρθένου είναι αυτή που ευνοείται από τα αστέρια.

Όταν είναι ερωτευμένοι αυτοί οι δύο τείνουν να έρχονται κοντά πιο διστακτικά μέχρι να αφοσιωθούν ο ένας στον άλλο. Και εδώ θα δεις τους λόγους που ο Καρκίνος και ο Παρθένος αναπτύσσουν έναν τόσο στενό δεσμό.

Ο Καρκίνος επιδιώκει πάντα να φροντίζει τον σύντροφό του

Ως ένα ευαίσθητο ζώδιο του νερού, ο Καρκίνος επιδιώκει να φροντίζει και να ¨κακομαθαίνει¨ τον σύντροφό του. Ενώ ορισμένα ζώδια βρίσκουν τον Καρκίνο αρκετά πιεστικό, υπάρχουν άλλα που δεν θα τους πείραζε καθόλου η επιπλέον προσοχή. Ο Παρθένος για παράδειγμα τείνει να το απολαμβάνει αυτό καθώς τον κάνει να νιώθει πολύ ασφαλής.

Η προσοχή του Παρθένου στη λεπτομέρεια και η σχολαστική του φύση ικανοποιεί τον Καρκίνο

Ο Καρκίνος αναζητάει έναν πιστό και συνεπή σύντροφο. Ο Παρθένος με τη σειρά του δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και σχεδιάζει σχολαστικά όλα τα πράγματα στη ζωή του. Αυτή η οργανωμένη άποψή του για τη ζωή ευχαριστεί τον Καρκίνο και βοηθά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο.

Κανένας από τους δύο δεν αποφεύγει τη δέσμευση

Ο Καρκίνος πολλές φορές ανησυχεί για το εάν είναι αρκετά αρεστός και έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση. Όμως ένας σύντροφος Παρθένος με αυτοπεποίθηση μπορεί να τον βοηθήσει με αυτό το στοιχείο, προσφέροντας τη δέσμευση και την αγάπη που του αξίζει. Δεδομένου ότι κανένας από τους δύο δεν αποφεύγει τη δέσμευση, σε μια ατμόσφαιρα φροντίδας και αγάπης, οι δυο τους αναπτύσσουν έναν παντοτινό δεσμό.

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν επίσης πολλά κοινά στοιχεία, όπως η αγάπη για τη φύση, η επιθυμία για ταξίδια και πάνω από όλα, η επιθυμία να κάνουν οικογένεια. Έτσι, αποτελούν ένα από τα ιδανικά ζευγάρια του ζωδιακού χάρτη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Ποια είναι τα 5 ζώδια που δεν αντέχουν τα Χριστούγεννα