Στον αέρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες το νέο τηλεοπτικό spot της καμπάνιας του PANTENE και του «Χάρισε Δύναμη», σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Παρασκευή Κερασιώτη που έκοψε τα μακριά και πλούσια μαλλιά της και τα δώρισε στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη».

Η Παρασκευή μάς απάντησε τι σημαίνουν για εκείνη τα μαλλιά της και η κίνηση να τα χαρίσει, στέλνει το δικό της μήνυμα και μας παροτρύνει όλες κι όλους να συμμετέχουμε σε αυτή την πρωτοβουλία. 

“Σίγουρα τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό κομμάτι για κάθε γυναίκα. Αποτελούν κινητήρια δύναμη για την αυτοπεποίθηση της στη καθημερινότητα της. Η ομορφιά όμως είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας. Όταν λοιπόν έμαθα το σκοπό για τον οποίο μου προτάθηκε να κόψω και να χαρίσω τα μαλλιά μου δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις. Γεμάτη χαρά δώρισα τα μαλλιά μου και βοήθησα ένα μεγάλο έργο που συνεχίζει για 7η χρονιά να παρέχει αυτή τη δύναμη σε γυναίκες που μάχονται με το καρκίνο.” εξηγεί.

Για εκείνους που διστάζουν να κόψουν τα μαλλιά τους ακόμα και για μία τόσο σημαντική αποστολή η Παρασκευή θέλει να αφήσει τη δική της σκέψη. “Τα μαλλιά μακραίνουν όσο η ζωή προχωρά. Μια έκφραση που θα μου μείνει αξέχαστη από το γύρισμα μας καθώς είναι τόσο απλή αλλά τόσο μεγάλης σημασίας. Είναι μεγάλη η ψυχική ευχαρίστηση που νιώθεις όταν αισθάνεσαι μέρος ενός τέτοιου έργου, τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με το αίσθημα της συνεισφοράς. Μη διστάζετε λοιπόν να γίνεται και εσείς μέρος αυτής της ανεκτίμητης ενέργειας και να δωρίσετε τα μαλλιά σας.”

Το «Χάρισε Δύναμη» συμπληρώνει φέτος μία επιτυχημένη πορεία 7 συνεχόμενων χρόνων, έχοντας τεράστια συμμετοχή κοινού στη δωρεά μαλλιών για τη δημιουργία περουκών που προσφέρονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και τις γυναίκες που μάχονται με τον καρκίνο. Το μήνυμα της Παρασκευής είναι ξεκάθαρο: “Πρόσφερε και εσύ δύναμη όπως θα ήθελες να σου προσφέρουν. Χάρισε τα μαλλιά σου και γίνε και εσύ η ηρωίδα των γυναικών που το έχουν ανάγκη.”