Όλες μας κάποια στιγμή μπορεί να έχουμε ερωτευτεί ένα ζευγάρι bejeweled mules ή ένα ζευγάρι ιδιαίτερα strappy sandals.

Όταν όμως στις αποφάσεις για το τι θα αγοράσουμε μπαίνει και ο παράγοντας χρήματα τότε είναι λογικό να θέλεις να επενδύσεις σε ένα διαχρονικό ζευγάρι παπούτσια. Σε παπούτσια που θα είναι ακόμα in fashion για περισσότερες από μια σεζόν.

Επίσης, όταν ψωνίζεις παπούτσια που θα φοράς όλο τον χρόνο, πρέπει να λάβεις υπόψη σου τη συχνότητα χρήσης και την ικανότητά τους να αντέχουν στη φθορά. Πρέπει να ταιριάζουν με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας σου και να μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Ποια παπούτσια λοιπόν μπορούν να φορεθούν όλο τον χρόνο;

Έχουμε διαπιστώσει ότι αυτά τα παρακάτω τέσσερα ζευγάρια μας έχουν βγάλει ασπροπρόσωπες σε όλες τις εποχές.

Loafers

LENNA jeffreycampbellshoes.com

Είναι άνετα, αναβαθμίζουν το προσωπικό σου στιλ και ταιριάζουν τέλεια με όλα σου τα outfits. Casual ή όχι.

Ankle Boots

Chloe Mytheresacom

Μην αφήσεις τον λίγο πιο ζεστό καιρό του φθινοπώρου να σε αποτρέψει από το να φορέσεις τα αγαπημένα σου ankle boots. Θεωρείται σίγουρα ένα διαχρονικό trend που προσδίδει στιλ σε όλα τα outfits σου. Δοκίμασε να τα συνδυάσεις με την αγαπημένη σου μακριά φούστα ή φόρεμα, χωρίς καλσόν φυσικά.

Sneakers

Stella Mc Cartney mytheresa.com

Ένα ζευγάρι sneakers δεν είναι ποτέ out of style. Αποτελεί βασικό στοιχείο όλων των outfit σου από το πρωί μέχρι και το απόγευμα.

Pumps

Paris Texas, farfetch.com

Γόβες. Οι λόγοι που θεωρούνται από τα πιο κλασικά παπούτσια για όλο τον χρόνο πολλοί. Μπορεί για πολλές από εμάς να μην είναι η πρώτη μας επιλογή στο θέμα ”βολικά παπούτσια” αλλά σίγουρα μας έχουν βγάλει από τη δύσκολη θέση πολλές φορές.

featured photo: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock