Το Papillon είναι ακόμη μια κλασική ταινία βραβευμένη με Όσκαρ, της οποίας περιμένουμε το remake. To επερχόμενη remake του 1973 με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen και τον Dustin Hoffman αυτό το δράμα διαφυγής φυλακών θα επικεντρωθεί σε ένα συναρπαστικό δίδυμο των κορυφαίων αγαπημένων της τηλεόρασης, από το Sons of Anarchy τον Charlie Hunnam στον ρόλο του μικροκακοποιού ‘Πεταλούδα’, μαζί με τον star του Mr Robot Rami Malek ως τον συνεργάτη διαφυγής του, Dega, έναν ρόλο που έκανε διάσημο στην αρχική ταινία ο Dustin Hoffman.

Στο remake της ταινίας Papillon πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnum και ο Rami Malek
writeopinions.com

Το trailer του Papillon παρουσιάζει ταυτόχρονα μια συμβατική σύνοψη του διάσημης ιστορίας για την άδικη καταδίκη για φόνο, ενώ ταυτόχρονα μας αφήνει να ρίξουμε μία κλεφτή ματιά σε μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της. Ωστόσο, η κλασική ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα φαίνεται ότι παραμένει άθικτη, επικεντρωμένη στην ιστορία του Henri ‘Papillon’ Charrière (Hunnam), ο οποίος καταδικάστηκε αδίκως για δολοφονία και απεστάλη σε μια ιδιαίτερα άγρια φυλακή στη Γαλλική Γουινέα, όπου συνεργάζεται με τον Louis Dega (Malek) για να βρουν ένα σχέδιο διαφυγής, κάτι που τελικά αποβαίνει πολύ πιο μακροχρόνιο, περίεργο και επικίνδυνο από αυτό που είχαν φανταστεί.

Στο remake της ταινίας Papillon πρωταγωνιστεί ο Charlie Hunnum και ο Rami Malek
variety.com
Tους Hunnam και Malek πλαισιώνουν ονόματα όπως o Tommy Flanagan από τους Guardians of the Galaxy και η Eve Hewson από τη σειρά The Knick. H ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στα τέλη του φετινού καλοκαιριού. Δες το trailer εδώ: Δες επίσης: Jake Gyllenhaal και Carey Mulligan σε νεά σπαρακτική ταινία
featured image: twitter.com