Πρωτοτύπησε στα υλικά που χρησιμοποιείς στις συνταγές με τα ζυμαρικά σου. Ξέφυγε από τη σάλτσα ντομάτας και κάνε ένα ελαφρύ γεύμα ζυμαρικών με καλαμπόκι και φέτα. Μας ευχαριστείς μετά.

Θα χρειαστείς:

500γρ παπαρδέλες, 5 κουταλιές βούτυρο, 250γρ φέτα ΔΩΔΩΝΗ, 2 σκελίδες σκόρδο, 200γρ καλαμπόκι σε κονσέρβα, 200γρ μανιτάρια, αλάτι, πιπέρι

Πως θα το φτιάξεις:

Βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου σε αρκετό αλατισμένο νερό. Στράγγισε τα μόλις είναι έτοιμα. Κράτησε μία κούπα από το νερό των ζυμαρικών.

Σε ένα τηγάνι λιώσε το βούτυρο, πρόσθεσε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Μαγείρεψε τα μανιτάρια περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Πρόσθεσε το καλαμπόκι και σόταρε όλα τα υλικά μαζί για άλλα 3-4 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Βάλε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι.

Βάλε τα ζυμαρικά στο τηγάνι με τα σοταρισμένα λαχανικά, δυνάμωσε τη θερμοκρασία και πρόσθεσε το μισό νερό. Ανακάτεψε για 1-2 λεπτά με απαλές κινήσεις και κλείσε τη θερμοκρασία.  Πασπάλισε με φέτα και πιπέρι και σέρβιρε.