Κάτι αντίστοιχο με κάποιο νέο άλμπουμ της Beyoncé, για τον design κόσμο, είναι η ανακοίνωση του χρώματος της χρονιάς από την Pantone. Για το 2020 αυτό είναι το Classic Blue, μια τολμηρή απόχρωση, διαχρονική αλλά και φρέσκια μαζί.

Το χρώμα του 2020 σύμφωνα με την Pantone είναι τολμηρό και διαχρονικό ταυτόχρονα
Time

Η επιλογή είναι εξαιρετικά σημαντική, μιας και θέτει μια τάση για μια ολόκληρη νέα δεκαετία

“Ζούμε σε έναν καιρό που απαιτεί εμπιστοσύνη και πίστη”, δήλωσε η Leatrice Eiseman, executive director του Pantone Color Institute. “Αυτού του είδους η επιμονή και η αυτοπεποίθηση εκφράζεται μέσα από το Classic Blue”. Στο μεταξύ, δεν γίνεται να μην προσέξουμε πως αυτή η κλασική απόχρωση του μπλε αγαπήθηκε από τον Yves Klein Blue, αλλά και υπήρχε παντού στο installation της Camille Walala για τη London Design Week.

Το χρώμα της χρονιάς μπορείς να το βάλεις στη ζωή σου με διάφορους τρόπους. Ξέχασε για λίγο της μέχρι τώρα μοβ αποχρώσεις και ντύσε με Classic Blue τη ζωή σου. Στα outfits σου, ένα μπλε πανωφόρι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ενώ στη διακόσμηση, μπορείς να βάλεις λίγο drama στους τοίχους της τραπεζαρίας σου ή μια μπλε πολυθρόνα στο σαλόνι σου. Τέλος ένα classic blue πάπλωμα με αντίστοιχου χρώματα σεντόνια, μπορεί να δώσει το upgrade που έχει ανάγκη το κρεβάτι σου.

Go Classic Blue, people.

featured image: viviendalcance.com