Με το χάος των τελευταίων μηνών να είναι πίσω μας αυτή η περίεργη εποχή του χρόνου φτιάχνει τη διάθεση σε όλους.

Καθώς ο ήλιος ταξιδεύει στους Διδύμους, μπορείτε να περιμένετε να απαντηθούν ορισμένες από τις καίριες ερωτήσεις σας καθώς η Πανσέληνος της Φράουλας εμφανίζεται και επηρεάζει κάθε ζώδιο. Φροντίστε να προετοιμαστείτε, ωστόσο, γιατί η Lizzo έχει δίκιο: η αλήθεια πονάει.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη τα ξημερώματα τις 4ης Ιουνίου και θα φωτίσει την επιθυμία σας για ριζική ειλικρίνεια, ελευθερία και φώτιση. Εάν αισθάνεστε κατακλυσμένοι από μια πληθώρα λεπτομερειών, ασήμαντων και πληροφοριών, θα ρίξει φως στη μεγάλη εικόνα, υπενθυμίζοντάς σας τι πραγματικά έχει σημασία. Όσο κι αν σαμποτάρεις τον εαυτό σου, είναι μία καλή στιγμή να αφήσεις πίσω τις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, όσο μακρινά κι αν φαίνονται,

Ο όρος «Strawberry Moon» για την πανσέληνο του Ιουνίου, αναφέρεται ως η πιο τυχερή εποχή του χρόνου για τη συγκομιδή φράουλας. 

Δείτε πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από τη Φράουλα του Ιουνίου:

Κριός 

Τώρα είναι η ώρα να απελευθερωθείτε από οποιαδήποτε συστήματα πεποιθήσεων ή φιλοσοφίες που έχουν προσκολληθεί πάνω σας ασφυκτικά ή περιοριστικά, ενώ επίσης αγκαλιάζετε αλήθειες που ταιριάζουν καλύτερα με την επιθυμία σας για απόλυτη ελευθερία και απελευθέρωση. Δοκιμάστε μια αυθόρμητη περιπέτεια σήμερα. Οτιδήποτε σας ωθεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας σήμερα είναι μια καλή ιδέα.

Ταύρος

Η πανσέληνος στον Τοξότη θα φωτίσει την επιθυμία σας για αλήθεια και γνώση. Τείνετε να είστε απίστευτα γενναιόδωροι με ό,τι έχετε και ενώ άλλοι επωφελούνται πολύ από αυτό, αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε πόση πρόσβαση επιτρέπετε στους άλλους στον χρόνο και την ενέργεια σου. Είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με το πόσο από τον εαυτό σου έχεις δώσει στους άλλους. Τώρα είναι η ευκαιρία να το σκεφτείς.

Δίδυμοι

Θα κληθείτε να αγκαλιάσετε την αφιλτράριστη ειλικρίνεια όσον αφορά τις ρομαντικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Περιμένετε από τους άλλους να σας διαφωτίσουν σήμερα με τις δικές τους αλήθειες, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι γύρω σας έχουν περισσότερα να πουν από ό,τι συνήθως. Ενώ συνήθως είστε αυτός που μεταφέρει τη γνώση τους άλλους, τα αγαπημένα σας πρόσωπα έχουν πολλά να σας διδάξουν τώρα. Φροντίστε να παραμείνετε ανοιχτόμυαλοι στις συμβουλές ή την καθοδήγησή τους και φροντίστε να κάνετε πολλές ερωτήσεις. Τα περισσότερα μαθαίνεις από τους ανθρώπους γύρω σου.

Καρκίνος 

Στις 3 Ιουνίου, οι καθημερινές σας συνήθειες θα βγουν μπροστά καθώς η πανσέληνος του Τοξότη ξεδιπλώνεται στον έκτο οίκο σας. Είστε καλά όταν το πρόγραμμά σας σας επιτρέπει να αλλάξετε και να προσαρμοστείτε, και σήμερα είστε πρόθυμοι να προσκαλέσετε περισσότερη περιπέτεια και αυθορμητισμό στην καθημερινότητά σας. Εάν τα πράγματα μέχρι τώρα ήταν πολύ στάσιμα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεφύγετε από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα.

Λέων 

Τα πάθη και τα χόμπι σας ελευθερώνουν καθώς η πανσέληνος του Τοξότη λαμβάνει χώρα στον πέμπτο οίκο σου. Ως ζώδιο της φωτιάς, το να εκφραστείτε όσο το δυνατόν πιο τολμηρά είναι απαραίτητο – και η νέα σελήνη σας ενθαρρύνει να δείξετε τι μπορείτε να κάνετε με θεαματικό τρόπο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είναι αυθόρμητος και βάλτε τον εαυτό σας εκεί έξω. Θα αποδώσει.

Παρθένος

Θα κληθείτε να εξερευνήσετε νέους περιπετειώδεις ορίζοντες αυτόν τον μήνα και ειδικά σήμερα. Ενώ είστε συνήθως πλάσματα της συνήθειας, η πανσέληνος σας ενθαρρύνει να εξερευνήσετε διαφορετικές δυνατότητες στο περιβάλλον σας. Είτε σκέφτεστε να ζήσετε στο εξωτερικό είτε απλώς να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητά σας, τώρα είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μεγάλα όνειρα.

Ζυγός

Στις 3 Ιουνίου, η πανσέληνος του Τοξότη θα σας ωθήσει να διευρύνετε το μυαλό σας με τη μορφή ενός νέου φίλου, ενός podcast ή ενός διαδικτυακού μαθήματος. Μπορεί ακόμη και να ανακαλύψετε κάτι πρωτοποριακό που θα σας εντυπωσιάσει και αργότερα θα σας είναι χρήσιμο. Οι άλλοι είναι πάντα πρόθυμοι να ακούσουν τι έχετε να πείτε και σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να μοιράσετε σοφία.

Σκορπιός 

Η ελευθερία και η ευκαιρία για ανάπτυξη στα οικονομικά σας είναι σήμερα. Τώρα είναι η ώρα να αγκαλιάσετε τις ατελείωτες δυνατότητες σας, ιδιαίτερα αυτές που δεν έχετε ακόμη σκεφτεί. Μόλις επιτρέψετε στον εαυτό σας να σκέφτει δημιουργικά, θα δείτε ότι οι δυνατότητες είναι άπειρες, γι’ αυτό προσπαθήστε να έχετε ανοιχτό μυαλό όταν σκέφτεστε πώς να μεγιστοποιήσετε όλα όσα έχετε.

Τοξότης

Περιμένετε να βρεθείτε στο προσκήνιο, καθώς η πανσέληνος του Τοξότη φωτίζει την ταυτότητα και την αυτοέκφρασή σας. Δεν είναι μόνο μια στιγμή αναγνώρισης για εσάς, αλλά η στιγμή που θα διαδώσετε σοφία και γνώση στον κόσμο γύρω σας. Ως άτομο που αναζητά την αλήθεια, είστε πάντα πρόθυμοι να μοιραστείτε ό,τι ξέρετε με άλλους και αυτή η πανσέληνος είναι να στραφείτε σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία. Αυτή είναι επίσης μια στιγμή για να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, γι’ αυτό μη διστάσετε να εμπλακείτε σε αυθόρμητες δραστηριότητες που θα προκύψουν.

Αιγόκερως 

Ενώ συνήθως απολαμβάνετε την πειθαρχία, αυτή η πανσέληνος φωτίζει την επιθυμία σας να βουτήξετε στην απελευθέρωση που φέρνει η αποσύνδεση από τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν χρειάζεται πάντα να βιάζεστε προς έναν στόχο. Μερικές φορές η ξεκούραση και η αποκατάσταση είναι το πιο παραγωγικό πράγμα στο οποίο μπορείτε να επιδοθείτε. Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας απελευθερώνουν και μην ανησυχείτε πολύ για την τήρηση των κανόνων.

Υδροχόος 

Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο σήμερα. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή όπου δημιουργείτε κομβικούς δεσμούς και συμμαχίες ή βάζετε τις τελευταίες πινελιές σε μία συνεργασία. Μπορεί επίσης να δώσετε ένα χέρι βοήθειας σε έναν φίλο που έχει ανάγκη ή να συμμετέχετε σε σημαντικές συζητήσεις δίνοντας τις ιδέες σας. Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείτε γνώσεις με τους ανθρώπους γύρω σας, και είναι βέβαιο ότι θα ακούσουν κάθε σας λέξη.

Ιχθύς 

Kαθώς εμφανίζεται η πανσέληνος του Τοξότη, θα θυμηθείτε την επιθυμία σας για ελευθερία στην καριέρα και την επαγγελματική σας ζωή. Πάντα απολαμβάνατε να κινείστε χωρίς περιορισμούς σε αυτόν τον τομέα, αλλά σήμερα, θα έχετε μερικές στιγμές που θα σας ξεκαθαρίσουν πώς να προχωρήσετε παρακάτω. Τώρα μπορεί να είναι η ώρα να εξερευνήσετε τυχόν νέες δυνατότητες στη δουλειά σας. Φροντίστε να επιτρέψετε στις προσπάθειές σας να έχουν την εκτίμηση που τους αξίζει. Ξέρετε εσείς.