Αυτήν την εβδομάδα έχουμε μία πανσέληνο στις 18 του μήνα, η οποία θα επηρεάσει τον καθένα μας διαφορετικά. Κατά κύριο λόγο θα επηρεαστούν τα παρορμητικά ζώδια που είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι. Σε δεύτερο βαθμό, θα επηρεαστούν τα σταθερά ζώδια πού είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Οι υπόλοιποι είστε πιο τυχεροί και δεν επηρεάζεστε άμεσα. Να γνωρίζετε ότι όταν γίνεται μία πανσέληνος, συνήθως φωτίζονται και ολοκληρώνονται πράγματα τα οποία τα είχαμε ξεκινήσει όταν γινόταν η νέα σελήνη.

Ό,τι σας είχα πει πριν από δύο εβδομάδες πως ξεκινάτε με τη νέα σελήνη, έρχεται τώρα να ολοκληρωθεί, να πάρει μορφή και να απολαύσετε τους κόπους σας. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας, για καλύτερη πρόβλεψη της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Κριάρια μου μπροστάρηδες, το κύριο γεγονός της εβδομάδας είναι η πανσέληνος που έρχεται να σας ολοκληρώσει θέματα καριέρας και δουλειάς. Ό,τι είχατε ξεκινήσει πριν 15 μέρες περίπου σε αυτόν τον τομέα τώρα φτάνει στο τέλος του και βλέπετε τους κόπους σας να ανθίζουν. Να σας ενημερώσω ότι τα γεγονότα αυτά δεν έχουν οριστική μορφή, οπότε ό,τι έχετε φτιάξει ή δημιουργήσει, δε θα έχει τη μορφή του μόνιμου, απλώς του ολοκληρωμένου. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει πολύ πιο άμεσα τα κριάρια που είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Για εσάς, θα είναι πιο έντονα τα πράγματα και θα τη νιώσετε δυνατά μέσα σας, οπότε να είστε προετοιμασμένοι. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της πανσελήνου είναι ότι φωτίζει τα γεγονότα, οπότε είναι πολύ πιθανό να πέσει φως σε αυτά που σας απασχολούν στον εργασιακό σας χώρο.

Δώστε προσοχή σας παρακαλώ στα οικονομικά σας γιατί εξακολουθούν και βγαίνουν απρόοπτα έξοδα, που μπορεί να έχουν να κάνουν και με τον φιλικό σας κύκλο ή κάποια ομάδα που είστε μέλος. Ναι μεν είναι μία έντονη πανσέληνος, αλλά να θυμάστε ότι όλα έρχονται στην επιφάνεια τώρα, άρα έχετε και πιο καθαρή ματιά για να προχωρήσετε. Για εσάς ο ανάδρομος Ερμής φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία με το φιλικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύροι μου για εσάς η πανσέληνος γίνεται στον τομέα του εξωτερικού, των συγγενών εξ αγχιστείας, ακόμα και των συγγενών που μένουν στο εξωτερικό. Έχει να κάνει με την ανώτερη γνώση και μόρφωση, με τη θρησκεία, με τις ξένες γλώσσες και κουλτούρες. Οπότε, οτιδήποτε σχετίζεται με αυτούς τους τομείς και είχατε κάνει ή ξεκινήσει κάποιες ενέργειες πριν από περίπου δύο εβδομάδες, έρχεται αυτή η πανσέληνος για να ολοκληρώσει και να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Το στενάχωρο και αυτό που σας πιέζει εσάς, είναι η δουλειά και οι ανάγκες που είναι αυξημένες. Απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας και σας θέλουν σοβαρούς και προετοιμασμένους απέναντι στις απαιτήσεις των συνεργατών σας. Αυτό είναι κάτι που εσάς προσωπικά σας πιέζει και νιώθετε πολύ έντονα την ανάγκη της ελευθερίας και του να σπάσετε τα δεσμά που σας βάζουν. Νιώθετε σαν ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Πάρτε βαθιές ανάσες και προσηλωθείτε στα καλά που σας φέρνει η πανσέληνος και προσπαθήστε στα υπόλοιπα να βάλετε όρια και να τους δώσετε τη σημασία που τους αξίζει. Δώστε λίγο προσοχή και σε τυχόν παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν λόγω ασυνεννοησίας στο χώρο της δουλειάς σας, έχουμε ανάδρομο Ερμή τι να κάνουμε;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσάς πεταλουδίτσες μου, σε αυτήν την πανσέληνο είστε «αγρόν ηγόραζε», «πέρα βρέχει» που λένε. Ναι μεν έρχονται και φωτίζονται θέματα που έχουν να κάνουν με τα λεφτά των άλλων όπως εφορία, σύζυγο, Τράπεζα. Ναι μεν θα έχετε και την απάντηση από την αίτηση δανείου που κάνατε πριν λίγο καιρό, αλλά έως εκεί. Τα πολύ καλά νέα για εσάς είναι ο Δίας που σας δίνει απλόχερα προτάσεις για μία νέα δουλειά, ή την ανέλιξή σας στην ήδη υπάρχουσα καριέρα. Οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας είναι αυτοί που σας προκαλούν προβληματάκια, αλλά και αυτό είναι για λίγο ακόμη, μέχρι τις 25 του μήνα. Σας εφιστώ την προσοχή στον ανάδρομο Ερμή που βρίσκεται στον τομέα του εξωτερικού και των ατόμων που έχουνε να κάνουνε με αυτό. Τυχόν παρεξηγήσεις είναι πιθανό να δημιουργηθούν μεταξύ σας, οπότε αποφύγετε τις πολλές επαφές αυτήν την περίοδο.

Αν περιμένετε κάποιο δίπλωμα ή μεταπτυχιακό να πάρετε στα χέρια σας, είναι πιθανό να περιμένετε λίγο ακόμα, μέχρι να ισιώσει την πορεία του ο Ερμής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ομοζωδιακοί μου, η πανσέληνος αυτή μας αφορά άμεσα, καθώς η Σελήνη που μας κάνει κουμάντο βρίσκεται στο ζώδιό μας και επηρεάζει άμεσα όσους είναι γεννημένοι τις τελευταίες πέντε μέρες του ζωδίου μας, δηλαδή όσοι έχουν γενέθλια από τις 18 Ιουλίου έως τις 22 Ιουλίου. Αν είχατε κάνει κάποια γνωριμία πριν δύο εβδομάδες, θα δείτε τώρα αν θα προχωρήσει ή όχι. Επειδή λοιπόν η σελήνη της πανσελήνου βρίσκεται στο ζώδιό μας, αυτό σημαίνει ότι πράγματα που είναι εσωτερικά μας, στην ψυχή μας, στη βρεφική μας ηλικία ή έχουν σχέση με τη μητέρα μας, έρχονται στο φως και ολοκληρώνονται, καθώς αυτά είναι κάποια από αυτά που ανήκουν στη Σελήνη. Επίσης, αν είχατε κάνει κάποια σημαντική συνεργασία, και αυτή θα δείξει αν θα συνεχιστεί. Γενικότερα οτιδήποτε είχαμε ξεκινήσει στη Νέα Σελήνη που έγινε πριν 15 ημέρες, τώρα έρχεται και ολοκληρώνεται με κάποιον τρόπο.

Κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί είναι να φωτιστούν – ώστε να δούμε και εμείς – πτυχές του εαυτού μας που δε γνωρίζαμε. Ο ανάδρομος Ερμής δε μας επηρεάζει ιδιαίτερα, αλλά όπως και να ‘χει, συμβόλαια δεν υπογράφουμε, ηλεκτρονικές συσκευές δεν αγοράζουμε.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος λιοντάρια μου γίνεται στον Οίκο (τομέα) που είναι η καθημερινότητα και η σχολαστικότητα που έχουμε, στο να ανταπεξερχόμαστε στις καθημερινές διεκπεραιώσεις μας. Επίσης, στον ίδιο Οίκο έχουμε και τα θέματα υγείας, καθώς και αυτή είναι κάτι που χρειάζεται να φροντίζετε καθημερινά και αδιαλείπτως. Είναι κι άλλοι δύο πλανήτες στον ίδιο Οίκο με την πανσέληνο, αυτό σημαίνει ότι το βλέμμα σας είναι ακόμα πιο έντονα στραμμένο στις παραπάνω συνθήκες. Ό,τι θέματα είχατε ξεκινήσει πριν περίπου δύο εβδομάδες, έρχονται να πάρουν μορφή, να ολοκληρωθούν και εσείς να τα θαυμάσετε. Αυτά όμως σας επηρεάζουν σε δεύτερο βαθμό, σε σχέση με το μπλοκάρισμα που νιώθετε ότι σας βάζουν οι σημαντικοί άλλοι της ζωής σας, εννοώντας σύζυγο, συνεργάτη, κάποιο πρόσωπο σημαντικό για εσάς. Οι συγκεκριμένοι λοιπόν, είτε θέλουν να φαίνεστε πιο σοβαροί ή ο τρόπος που μιλάτε και αυτά που λέτε, να είναι πολύ σοβαρά και υπεύθυνα.

Να σας επιστήσω την προσοχή διότι ο Ερμής είναι ανάδρομος, οπότε στην όλη δύσκολη επικοινωνία, θα υπάρξουν και παρεξηγήσεις διότι, αλλά θα λέτε, αλλά θα καταλαβαίνουν και το αντίστροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε και εσείς από τα ζώδια που δεν επηρεάζονται τόσο πολύ από την πανσέληνο οπότε, απολαύστε ελεύθερα τις ευκαιρίες που σας δίνει ο Δίας στον τομέα των σχέσεων και σημαντικών ανθρώπων. Αν είστε ελεύθεροι ευνοείστε στο να γνωρίσετε νέα άτομα, αν είστε δεσμευμένοι με οποιοδήποτε τρόπο, μπορείτε να περιμένετε μία καινούργια συνεργασία. Στα υπόλοιπα νέα, έχετε τον Θεό του πολέμου και πλανήτη Άρη στα της οικίας σας, οπότε εκεί για λίγες ακόμη ημέρες θα έχετε εντάσεις και προβληματάκια. Για το τέλος άφησα την πανσέληνο, που σας φωτίζει θέματα παιδιών, διασκέδασης και οτιδήποτε προσφέρει χαρά στον εαυτό σας.

Επίσης, έρχεται η ολοκλήρωση του ό,τι είχατε ξεκινήσει πριν 15 ημέρες. Αν έχετε κάνει ιατρικές εξετάσεις, είναι πιθανό να χρειαστεί να τις ξανακάνετε, όχι γιατί έχετε κάτι που θέλει επανεξέταση, απλώς είναι ανάδρομος ο Ερμής και εσάς σας επηρεάζει με αυτόν τον τρόπο – θα χρειαστεί δηλαδή να κάνετε διπλά κάποια πράγματα που αφορούν την υγεία, την καθημερινότητα και την οργάνωση των πραγμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος που γίνεται στις 18/1 σας επηρεάζει άμεσα καθώς γίνεται σε ζώδια που εσάς, όπως λέμε στην αστρολογία, σας κάνουν τετράγωνο. Αυτό σημαίνει ότι βλέπετε με δύσκολο τρόπο, έναν τρόπο που φέρνει στο άτομο ευθιξία, απογοήτευση και διπλό κόμπο σε οποιαδήποτε προσπάθεια δράσης. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, θα σας δώσει η πανσέληνος μία εικόνα ολοκλήρωσης του οτιδήποτε είχατε ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με θέματα οικίας και ατόμων της οικογένειάς σας, ίσως του πατέρα ή κάποιου σημαντικού άντρα. Τα αποτελέσματα όμως μπορεί να σας προκαλέσουν τα παραπάνω συναισθήματα. Άμεσα επηρεάζονται όσοι είναι γεννημένοι τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου – αλλά και στους υπόλοιπους θα γίνουν παρόμοια γεγονότα. Επειδή γνωρίζω πόσο αναποφάσιστοι είστε, απλώς σας λέω ότι μία πανσέληνος είναι μία ευκαιρία να δούμε και να επαναξιολογήσουμε οποιαδήποτε κατάσταση, οπότε ευκαιρία για εσάς για μία πιο εύκολη απόφαση. Ο ανάδρομος Ερμής, σας επηρεάζει στον τομέα των παιδιών και της διασκέδασης.

Τέλος, αν σκοπεύετε να γράψετε κάποιο λογοτέχνημα ή να εκδώσετε κάτι, θα πρότεινα να δώσετε μία αναβολή γιατί με τον ανάδρομο δεν ευνοούνται αυτά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλα καλά θα πάνε, μην ανησυχείτε, δεν συμβαίνει τίποτα το κακό. Ό,τι κι αν λένε για εσάς αγαπημένοι, ξέρω ότι φοβάστε περισσότερο από όλους τους άλλους (μεταξύ μας αυτό!). Γι’ αυτό δείχνετε τόσο σκληροί και δηλητηριώδεις. Οπότε, αφού ξεκαθαρίσαμε ότι όλα θα πάνε καλά, να σας πω ότι η πανσέληνος σας επηρεάζει και εσάς, καθώς ναι μεν γίνεται σε άλλα ζώδια, αλλά την ώρα που ολοκληρώνεται η πανσέληνος είναι στον ωροσκόπο του Σκορπιού. Έτσι, έχετε ενεργό ρόλο στο όλο σκηνικό. Η πανσέληνος που λέτε, γίνεται στον Οίκο (τομέα) του καθημερινού σας περίγυρου, δηλαδή τους γείτονες, τα αδέλφια, τα ξαδέλφια, αλλά και στην εκπαίδευση, ακόμη και στις καθημερινές μετακινήσεις. Να περιμένετε λοιπόν μία ολοκλήρωση σε αυτά τα θέματα που ξεκινήσατε πριν περίπου 15 ημέρες.

Σημειώστε ότι ο ανάδρομος Ερμής σάς επηρεάζει στα θέματα σπιτιού και οικογένειας και σας συνιστώ να μην υπογράψετε τίποτα που δεν είναι αναγκαίο αυτήν την περίοδο ή, αν είναι άκρως απαραίτητο, διαβάστε το πολύ-πολύ προσεκτικά. Σας θυμίζω τον Δία που σας ευνοεί ιδιαίτερα στα ερωτικά και μπορεί παρέα με τον Ποσειδώνα που είναι στον ίδιο Οίκο, να σας κάνει να ζείτε στο δικό σας ροζ συννεφάκι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε καλά από μόνοι σας και μαντέψτε, γίνεται ολάκερη πανσέληνος και εσείς δεν παίρνετε χαμπάρι, γιατί δε σας επηρεάζει και τόσο πολύ ζωδιακά. Παρόλα αυτά, να σας πω ότι η πανσέληνος γίνεται στον Οίκο (τομέα) πού βρίσκονται τα οικονομικά και οι προσωπικές σας αξίες, που για πολλούς από εσάς είναι και πιο σημαντικές από το χρήμα. Άρα, να περιμένετε ότι μπορεί να ολοκληρώσετε μία άποψη ή μία θεωρία που είχατε αναπτύξει το προηγούμενο διάστημα. Μπορεί ακόμη να ολοκληρωθούν και θέματα οικονομικής φύσεως. Επίσης να σας πω και για τον ανάδρομο Ερμή που σας επηρεάζει στις μετακινήσεις που κάνετε καθημερινά, να είστε προετοιμασμένοι λοιπόν για τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν στο όχημά σας ή τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που χρησιμοποιείτε – γιατί και αυτά ακόμη, τη βλάβη θα την πάθουν όταν θα είστε εσείς μέσα, ή μπορεί να τυχαίνετε σε απεργίες και κλειστούς σταθμούς.

Επίσης, προσοχή στις ηλεκτρονικές συσκευές γιατί και αυτές δυστυχώς θα επηρεαστούν. Επειδή το έχω πάθει σας το λέω, μην αγοράσετε με ανάδρομο Ερμή τίποτα το ηλεκτρονικό και μην υπογράψετε συμβόλαια τηλεφώνου, γιατί μόνο προβλήματα θα προκύψουν, υπομονή κάντε και δράστε αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φωτίζεστε και είστε στο επίκεντρο όσο δεν πάει! Η πανσέληνος γίνεται στο ζώδιό σας και συγκεκριμένα ο Ήλιος είναι εκεί. Επηρεάζει άμεσα αυτούς που έχουν γενέθλια στις 18/1 και όσοι είναι γεννημένοι γύρω από αυτήν την ημερομηνία. Πρακτικά για εσάς, το ότι γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σας σημαίνει ότι είναι πιθανό να σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι πολύ πιο εύκολα, οπότε προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι. Είναι και η σελήνη απέναντί σας οπότε και οι άλλοι βάζουν το χεράκι τους και φουντώνετε. Κατά τα άλλα, ας πούμε ότι είναι καλά τα πράγματα καθώς μία από τις ιδιότητές της είναι να φωτίζει και να ολοκληρώνει θέματα, άρα αυτό έχει να κάνει με τον εαυτό σας, την εμφάνισή σας και τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς άλλους ανθρώπους της ζωής σας.

Ενημερώνω ότι ο ανάδρομος Ερμής είναι στα οικονομικά σας, οπότε οικονομικές συναλλαγές που δεν επείγουν, καλό είναι να μην τις κάνετε αυτήν την περίοδο. Ένα από τα καλά του βέβαια, είναι ότι παίζει να σας επιστρέψουν και χρήματα που σας χρωστάνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνήθως σας λέμε Υδροχάος, γιατί είστε παιδιά του Ουρανού που είναι χαώδη. Παρόλο που κινείστε σε άλλα επίπεδα της ανθρωπότητας, σας επηρεάζουν και εσάς τα γεγονότα που γίνονται – πού αλλού;- στον Ουρανό. Πάω στο θέμα μας και έχω να σας πω ότι η πανσέληνος γίνεται από πίσω σας, άρα ό,τι κρυφά γινόντουσαν πριν 15 μέρες έρχονται να ολοκληρωθούν και να πέσει φως επάνω τους – ίσως να τα μάθετε και εσείς. Αυτό γίνεται σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή που είναι στο ζώδιό σας και σας φέρνει παλιότερες σκέψεις στο νου, για να τις αναθεωρήσετε. Αισθάνεστε επίσης ένα μπλοκάρισμα και φταίει η πίεση από τον Κρόνο που είναι δίπλα του.

Είναι λοιπόν πιθανό, ό,τι θέλετε να πείτε να μην ακούγεται ή να φτάνει διαστρεβλωμένο στον συνομιλητή σας. Δώστε προσοχή και στους εσωτερικούς διαλόγους, για να μη γίνονται με λανθασμένη κρίση. Κλείνω με το καλό που είναι ο Δίας στα οικονομικά και όποτε το γράφω χαίρομαι εγώ, σα να τα κερδίζω ο ίδιος! Απολαύστε τον αγαπημένοι μου Υδροχάοι!

ΙΧΘΕΙΣ

Είστε και εσείς από τα τυχερά ζώδια, όχι μόνο λόγω του Δία που έχω πει επανειλημμένως ότι σας ευνοεί αλλά επειδή και αυτήν την εβδομάδα, η πανσέληνος γίνεται σε ζώδια που δε σας επηρεάζουν άμεσα. Ενημερώνω όμως ότι γίνεται στον Οίκο (τομέα) πού είναι οι παιδικοί σας φίλοι και οι φίλοι που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Θέματα που τους και σας αφορούν, έρχονται να ολοκληρωθούν – ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Ας πούμε δηλαδή ότι κάποιοι που δε χρειάζονται στη ζωή σας μπορεί να διακόψουν τη σχέση ή μία καινούργια να εδραιωθεί. Ο ανάδρομος Ερμής είναι στο προηγούμενο ζώδιο από εσάς, οπότε δεν μαθαίνετε τι λένε πίσω από την πλάτη σας και υπάρχουν μυστικά που πάνε κι έρχονται. Καθόλου μην ανησυχείτε, θα μάθετε αργότερα τι έλεγαν.

Επίσης, να σας επιστήσω την προσοχή στις καθημερινές μικρομετακινήσεις, γιατί απρόοπτα γεγονότα είναι πιθανό να συμβούν, για παράδειγμα σας παρακαλώ πολύ μην οδηγείτε με το τηλέφωνο στο χέρι. Για τέλος, το νου σας στα προβληματάκια που βγαίνουν στη δουλειά.