Η αλήθεια είναι πως πάει καιρός από τότε που είδαμε τελευταία φορά τον Justin Timberlake στη μεγάλη οθόνη. Ο ίδιος, βέβαια, δεν επαναπαύτηκε ποτέ και συνέχισε να δούμε για τη μουσική του και τα voice-overs σε ταινίες κινουμένων σχεδίων. Τώρα, όμως, με τη νέα παραγωγή της AppeTV+, την ταινία Palmer, θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναδούμε τον ηθοποιό σε ένα περιβάλλον που ίσως δεν τον έχουμε συνηθίσει.

Το Palmer είναι μία σκληρή ιστορία αποδοχής και συγχώρεσης

Εκεί ο Justin Timberlake υποδύεται έναν πρώην εγκληματία που μόλις έχει αποφυλακιστεί και καλείται να επιστρέψει στον έξω κόσμο. Μολονότι ο κόσμος αυτός πλέον έχει αλλάξει, το παρελθόν του συνεχίζει να τον ακολουθεί και να τον στοιχειώνει. Ο ίδιος ξεκινά μία πορεία αυτογνωσίας και εξιλέωσης αναλαμβάνοντας τη φροντίδα ενός παιδιού που το έχει εγκαταλείψει η μητέρα του.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι ορισμένες φορές την οικογένειά μας την επιλέγουμε και μας επιλέγει. Όπως ακριβώς κάνει και σε αυτή τη ταινία ο Eddie Palmer με τον αγόρι που βρίσκεται ξαφνικά στο δρόμο του.

Για τον σκηνοθέτη της ταινίας, Fisher Stevens, αυτή είναι “μία ιστορία αποδοχής, συγχώρεσης και αγάπης. Πρόκειται για δύο ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δε θα συνυπήρχαν ποτέ. Ωστόσο, βρίσκονται ξαφνικά κάτω από την ίδια στέγη και ο καθένας βρίσκει στο πρόσωπο του άλλου την οικογένεια που ποτέ δεν είχε”.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο AppleTV+ στις 29 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από το billboard.com

Featured Image: collider.com