Στο trailer της νέας μικρού μήκους ταινίας Palisades η Kaia Gerber έρχεται για να μας αποδείξει πως ήρθε στο Hollywood για να μείνει. Μετά τις εμφανίσεις της στο AHS, ήταν θέμα χρόνου να δούμε τι νέο πρότζεκτ μας επιφυλλάσσει.

Στην ταινία The Palisades η Kaia Gerber διανύει μία εσωτερική αναζήτηση σε σχέση με τη φιλία με άλλες γυναίκες

Προς το παρόν, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη ταινία. Βέβαια, το trailer που κυκλοφόρησε είναι αρκετά ενδεικτικό του τι θα πρέπει να περιμένουμε. Επίσημη σύνοψη δεν υπάρχει, ωστόσο είναι φανερό ότι η ταινία ασχολείται κυρίως με τη γυναικεία φιλία. Η Kaia Gerber ακούγεται να λέει πως είναι δύσκολο να βρίσκεις φίλους που μπορείς να εμπιστευτείς. Εκείνη λέει πως πάντα ένιωθε πως τα κορίτσια που γνώριζε πάντοτε συμπεριφέρονταν με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να γίνουν αρεστές. Η Gerber, όμως, αναρωτιέται πώς είναι αυτά τα κορίτσια στην πραγματικότητα.

Βέβαια, το trailer μας προετοιμάζει και για κάτι εξαιρετικά δυσοίωνο. Βλέπουμε την Gerber και τις “φίλες” της να κάνουν ένα πάρτι, να πίνουν στην πισίνα και να χορεύουν όλο το βράδυ. Αυτή η εικόνα παραείναι καλή για να είναι αληθινή, ειδικά με το συγκεκριμένο soundtrack.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία της Kaia Gerber με τη σκηνοθέτιδα Clarissa Gallo

Πολύ πριν από το Palisades, οι δυο τους είχαν γνωριστεί με αφορμή ένα εξώφυλλο της Gerber στην Teen Vogue. Τότε είχαν κληθεί να δημιουργήσουν μαζί ένα βίντεο δύο λεπτών που θα συνόδευε το συγκεκριμένο εξώφυλλο. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι το Last Day of Summer και σίγουρα θα μπορέσεις να εντοπίσεις πολλές ομοιότητες ανάμεσα σε αυτό και το Palisades. Τα παστέλ χρώματα και η μελαγχολική ατμόσφαιρα είναι μόνο λίγα από αυτά.

Εκτός από την Kaia Gerber, αυτή τη φορά θα δούμε και δύο ακόμη γνώριμα πρόσωπα. Ήδη από το trailer μπορείς να αναγνωρίσεις την Taylor Cooper που είδαμε και στο Morning Show, ενώ παράλληλα παίζει και η Esther-Rose McGregor, η κόρη του Ewan McGregor.

Όσο για την κυκλοφορία της ταινίας, μπορεί να μην έχουμε ακόμη ημερομηνία, αλλά πιστεύουμε πως θα συμβεί πολύ σύντομα.