Ποιος δεν έχει αισθανθεί την ανάγκη να χαθεί απλά σε ένα ταξίδι χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Να του χαρίσει ένας περαστικός εισιτήρια για ένα προορισμό ή να φτάσει σε ένα αεροδρόμιο και να διαλέξει τυχαία μια πτήση. Και αν υπήρχε μια υπηρεσία που σου παρέχει μια τέτοιου είδους εμπειρία θα το τολμούσες;

Η Pack up + Go είναι ένα είδος μυστικής ταξιδιωτικής υπηρεσίας. Το ταξίδι σου αποτελεί μια έκπληξη καθώς αυτή η εταιρία σου αφαιρεί κάθε άγχος οργάνωσης προγραμματισμού και κρατήσεων. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ορίσεις το ποσό που είσαι διατεθειμένος να διαθέσεις, την ημερομηνία και να συμπεριλάβεις μερικές προτιμήσεις όσο αναφορά τον προορισμό και οποιαδήποτε περαιτέρω απαίτηση.

Voila λοιπόν η Pack up + Go σε στέλνει ένα τριήμερο ταξίδι. Ο προορισμός σου θα αποτελεί ένα μυστήριο μέχρι να φτάσεις στη τελευταία εβδομάδα πριν τις διακοπές σου.

Αρχικά θα λάβεις ένα e-mail που θα αφορά όλες τις λεπτομέρειες σου πρόσβασης όπως μέσο μεταφοράς, ώρα άφιξης, επιτρεπόμενο όριο βάρους αποσκευών και πρόβλεψη του καιρού χωρίς να αποκαλύπτεται η τοποθεσία που θα βρίσκεται κάπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση θα λάβεις και το e-mail με όλες τις λεπτομέρειες του προορισμού, διαμονή καθώς και μια λεπτομερή έρευνα city guide. Μη χαλάσεις όμως την μαγεία άνοιξε το μέιλ σου λίγο πριν την αναχώρηση.Τότε θα έχεις ζήσει την εμπειρία στο έπακρο.

Η υπηρεσία δραστηριοποείται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες ως προορισμός ελπίζουμε όμως πως η ιδέα θα έχει ταξιδέψει μέχρι και τα νησιά μας το επόμενο καλοκαίρι.