Το Met Gala είναι ίσως από τα πιο διάσημα events της βιομηχανίας της μόδας. Μοντέλα, σχεδιαστές και stars υπάρχουν στην exclusive λίστα καλεσμένων την οποία και έχει εγκρίνει η διάσημη Editor-In-Chief, Anna Wintour.

Ενώ το ουσιαστικό project του gala είναι να συγκεντρώσει χρήματα για το  Costume Institute του Met , για το οποίο πέρσι κατάφερε να συγκεντρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια, το ενδιαφέρον τραβούν οι εμφανίσεις και τα outfits διάσημων προσωπικοτήτων που παρευρίσκονται σε αυτό όπως Beyonce, Jaden Smith  και  Rihanna.

el.ozonweb.com
el.ozonweb.com

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το φετινό Met Gala.

Τι είναι το Met Gala;

Το Met Gala είναι μια εκδήλωση με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το Costume Institute του Met στη Νέα Υόρκη. Η guest list φτιάχνεται αυστηρά μόνο από την Anna Wintour. Στο φετινό Gala προσκλήθηκαν μόλις 600 άτομα στα οποία πρακτικά δόθηκε η ευκαιρία να αγοράσουν εισιτήρια έναντι 30.000 δολαρίων.

Στο παρελθόν, το Met Gala είχε την ονομασία The Costume Institute Gala. Το event σηματοδοτεί επίσης το μεγάλο άνοιγμα της ετήσιας έκθεσης μόδας του Met, το οποίο πριν από όλα έχει επιδείξει σεβασμό προς τους Rei Kawakubo και Alexander McQueen, μαζί με γενικότερες εκθέσεις που εξετάζουν την επιρροή της Κίνας στην παγκόσμια μόδα και το πώς το πανκ επηρέασε τους σχεδιαστές.

Διάβασε τη συνέχεια εδώ.

featured image: Vogue Australia