Εννιά βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις όταν το έχεις βάλει το resolution, θες να είσαι σε φόρμα, αλλά δε σου βγαίνει.

1. Αγοράζεις ωραία ρούχα για το γυμναστήριο

Περνάς ώρα στην αγορά ψάχνοντας για το τέλειο αθλητικό σουτιέν που θα ταιριάζει με το σορτσάκι σου, μήπως και βρεις επιτέλους κίνητρο και πας σε εκείνο το μάθημα πιλάτες.

2. Λες στον εαυτό σου “Αυτή ήταν η γυμναστική μου για σήμερα”

Όταν τρέχεις λες και σε κυνηγάνε για να προλάβεις το λεωφορείο έχεις χάσει σίγουρα όσες θερμίδες θα έκαιγες και στο γυμναστήριο. Έτσι δεν είναι;

3. Πας στο γυμναστήριο για εγγραφή και δεν ξανά πατάς ποτέ

Ξεκινάει ο μήνας, βάζεις στόχο να γραφτείς γυμναστήριο και πας αμέσως να το κάνεις. Όλα καλά μέχρι τις 15 του μηνός, ώσπου ξυπνάς ένας πρωί και λες “Μήπως να κάνω ένα διάλειμμα;”. Και μέχρι να το πεις έχουν κιόλας περάσει τρεις μήνες.

4. Σε αγχώνει μήπως σου πουν “Καιρό έχουμε να σε δούμε”

Ας μην κοροϊδευόμαστε, ίσως δε σε θυμούνται καν.

5. Έχεις όργανα γυμναστικής και στο σπίτι, άσχετα που τα χρησιμοποιείς σπάνια

Εκείνη η μπάλα γυμναστικής που αγόρασες μπορεί να πιάνει χώρο στο σαλόνι σου, αλλά όλοι ξέρουμε ότι σπάνια την χρησιμοποιείς. Κάνει άλλωστε τέλεια για καρέκλα.

6. Αγοράζεις γυμναστική σε DVD

Ξέρεις ότι ούτε αυτήν την εβδομάδα θα πας γυμναστήριο, οπότε μήπως να κάνεις γυμναστική στο σπίτι; Και έτσι πήρες και τα DVD. Μετά όμως σκέφτεσαι “τι να πιστεύονται άραγε οι γείτονες; Μήπως θα κάνω πολύ φασαρία;”

7. Δεν κάνεις και μεγάλη προσπάθεια όταν γυμνάζεσαι

Όταν γυμνάζεσαι δε θέλεις να κουράζεσαι και ιδιαίτερα. Σου αρέσει να καις πολλές θερμίδες σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά δεν σου αρέσει και να κουράζεσαι. Τότε γυρίζεις το κεφάλι σου και βλέπεις στα δεξιά σου όλους εκείνους που κάνουν κοιλιακούς και έχουν το τέλειο summer body. Λες από μέσα σου “Αυτό θα το κάνω κι εγώ κάποια άλλη μέρα”.

8. Σου αρέσει να γυμνάζεσαι με διαφορετικούς τρόπους

Στα μάτια σου η Zumba είναι το δεύτερο καλύτερο πράγματα μετά το κομμένο σε φέτες ψωμί. Όταν πας για γυμναστική δε θέλεις να σκέφτεσαι “Έχει πολύ ακόμα;”. Σου αρέσει να περνάς καλά, και τι καλύτερο από τον χορό μια-δυο φορές την εβδομάδα;

9. Βάζεις μικρές ασκήσεις στην καθημερινότητά σου

Βαριέσαι αφόρητα να πας στο γυμναστήριο που πλέον το έχεις πάρει απόφαση και το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι αρκετά πιεσμένο. Έτσι αποφασίζεις να τελειώσεις τη μέρα σου με λίγο stretching όσο περιμένεις να ζεσταθεί το φαγητό σου. Τουλάχιστον προσπαθείς!

Δες ακόμα:
3 wellness στόχοι για να αφήσεις έξω από τη λίστα σου φέτος
4 τρόποι για να διατηρήσεις τη φόρμα σου στο πανεπιστήμιο
Πώς θα επαναφέρεις το μάλλινο πουλόβερ που έβαλες κατά λάθος στο πλυντήριο

Πηγή: Thought Catalog Featured image: Twenty20 / spooner