Πρώτον, η μετακίνηση του Ερμή στους διαισθητικούς Ιχθύς στις 2 Μαρτίου θα βαθύνει την ευαισθησία σας και θα φέρει στην επιφάνεια τις υποσυνείδητες σκέψεις. Στις 7 Μαρτίου, ενδέχεται να αποκαλύψετε κρυμμένες ή άγνωστες πληροφορίες κατά τη διάρκεια της πανσελήνου στον αναλυτικός Παρθένο.

Τα μαθήματα για τα όρια και την αυτοπειθαρχία θα σας ωθήσουν να αναπτύξετε περισσότερη συναισθηματική ωριμότητα καθώς ο Κρόνος μπαίνει στους Ιχθύς στις 7 Μαρτίου. Ωστόσο, η κίνηση της Αφροδίτης μέσω του στοργικού Ταύρου στις 16 Μαρτίου θα ελαφρύνει τη διάθεση, ενθαρρύνοντάς σας να εξερευνήσετε τον αισθησιασμό και τον ρομαντισμό.

Οι συζητήσεις θα μπορούσαν να γίνουν έντονες στις 19 Μαρτίου καθώς ο Ερμής ταξιδεύει μέσα από τον τολμηρό και άκαμπτο Κριό. Παρακολουθήστε τον τόνο σας όταν εκφράζετε το πάθος και τον ενθουσιασμό σας.

Καθώς ο Ήλιος ακολουθεί τη μετακίνηση του Ερμή στον Κριό, η αρχή μιας τολμηρής νέας σεζόν θα σας καλέσει να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο. Στις 21 Μαρτίου, η νέα σελήνη στον Κριό θα εγκαινιάσει νέα φιλόδοξα ξεκινήματα και ευκαιρίες για να γνωρίσετε τον άνθρωπο των ονείρων σας.

Ο αργοκίνητος Πλούτωνας θα ξεκινήσει την έντονη μετάβασή του στον προοδευτικό Υδροχόο στις 23 Μαρτίου. Θα αναζητήσετε συνδέσεις με ομοϊδεάτες σας και η εκτίμησή σας για την κοινωνική δικαιοσύνη θα ενισχυθεί. Περιμένετε να νιώσετε ​​πιστοί και προστατευτικοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα στις 25 Μαρτίου, καθώς ο Άρης μπαίνει στον Καρκίνο. Μπορεί να δυσκολευτείτε να διατηρήσετε το κίνητρό σας και να αντιμετωπίσετε κάποιες παθητικές συμπεριφορές.

Κριός

Βάλτε κάτω το κεφάλι και επικεντρωθείτε σε αυτόν τον μήνα, Κριοί. Είστε στα πρόθυρα μιας σημαντικής ανακάλυψης στη δουλειά που θα οδηγήσει σε ένα επίτευγμα που θέλατε από καιρό. Ήρθε η ώρα να πυροδοτήσετε το πάθος και το ανταγωνιστικό σας πνεύμα. Αναζητήστε ενεργά απαντήσεις και λύσεις αντί να περιμένετε να έρθουν σε εσάς. Προχωρήστε ως ηγέτης και αποφύγετε να αντιδράτε πολύ ευαίσθητα ή αμυντικά εάν κάποιος σας προκαλεί. Υπάρχουν πιο ήπιοι τρόποι για να εκφράσετε την άποψή σας.

Ταύρος

Τι θέλετε από έναν σύντροφο; Ήρθε η ώρα να γίνετε ακόμα πιο συγκεκριμένοι σχετικά με τις επιθυμίες σας για να εξοικονομήσετε χρόνο και ενέργεια στον κόσμο των γνωριμιών. Καθώς η σεζόν του Κριού ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ίσως χρειαστεί να αξιολογήσετε τα βαθύτερα κίνητρα και τις προθέσεις σας. Επικεντρώνετε τον εαυτό σας ως θύμα σε κάθε ιστορία; Μάθετε να ζητάτε συγγνώμη χωρίς να δικαιολογείτε τις πράξεις σας.

Δίδυμοι 

Δίδυμοι, ενθαρρύνεστε να στραφείτε προς τα μέσα. Αναλύστε τις βαθιές στάσεις και συμπεριφορές σας, ειδικά τα συναισθηματικά ένστικτα που τείνουν να σας κρατούν πίσω. Η εσωτερική δουλειά που κάνετε στην αρχή του μήνα θα σας κάνει να νιώθετε υπεύθυνοι, ώριμοι και έτοιμοι να βάλετε το βλέμμα σας στο μέλλον. Κυνηγήστε νέους στόχους και όνειρα με σθένος, αλλά μην αφήσετε την καθημερινότητα και τις συνήθειές σας να παραγκωνιστούν. Η συνέπεια είναι καλύτερη από την ένταση.

Καρκίνος 

Οι πολυαναμενόμενες συνομιλίες μπορεί τελικά να φέρουν το εκείνο το κλείσιμο που χρειάζεστε εδώ και καιρό. Ωστόσο, προτού αντιμετωπίσετε κάποιον με την αλήθεια, κάντε ό,τι μπορείτε για να αναλύσετε τα γεγονότα με αντικειμενικό μάτι. Αυτόν τον μήνα, αξιοποιήστε το θάρρος και την αυτοπεποίθησή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε τους στόχους σας και να αγκαλιάσετε τις προκλήσεις που φέρνει ο Άρης όταν μεταβεί στο ζώδιό σας στις 25 Μαρτίου.

Το να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά ακόμα κι αν είστε συνεσταλμένοι στην αρχή, τελικά θα δείξετε ανθεκτικότητα και ανεξαρτησία.

Λέων 

Λέωντες, το κίνητρό σας αυτόν τον μήνα θα προέλθει από την αποκατάσταση της πίστης. Ναι, μπορείτε πραγματικά να πραγματοποιήσετε τα μεγαλύτερα όνειρά σας – ειδικά αν εστιάσετε στο να είστε πρακτικοί, ευρηματικοί και αποτελεσματικοί. Η προσκόλληση σε σταθερές ρουτίνες μπορεί να ξεκλειδώσει νέα επιτεύγματα. Αν και είστε εξαιρετικοί στο να διατηρείτε τη διεκδικητική ψυχραιμία σας, ίσως χρειαστεί να γκρεμίσετε κάποιους συναισθηματικούς τοίχους και να αφήσετε στην άκρη την περηφάνια σας για να εκφράσετε την ευαισθησία σας. Μιλήστε όταν είστε πληγωμένοι ή απογοητευμένοι.

Παρθένος

Η ανεξαρτησία θα είναι στην πρώτη γραμμή του μυαλού σας αυτόν τον Μάρτιο. Καθώς η πανσέληνος ευθυγραμμίζεται με το ζώδιό σας, ορισμένα ταξίδια θα τελειώσουν και μια ανανεωμένη οπτική για τα πράγματα θα έρθει στο επίκεντρο. Καθώς μεγαλώνετε, οι σχέσεις σας (πρέπει να) εξελίσσονται για να υποστηρίζουν το άτομο που είστε σήμερα. Ξεκινήστε στενές και διαφανείς συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα σχετικά με τα συναισθήματά σας και θυμηθείτε να κρατάτε χώρο για να μοιραστούν και οι άλλοι τις εμπειρίες τους.

Ζυγός 

Ο Μάρτιος θα είναι μήνας θεραπείας για εσάς, Ζυγοί. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να μαντεύετε τα πράγματα. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας και εμπιστευτείτε την κρίση σας. Μια βαθύτερη αξιολόγηση της ψυχικής σας κατάστασης θα βοηθήσει πολύ. Μην παλεύετε να αγαπήσετε τον εαυτό σας, χωρίς αυτοκριτική. Η εσωτερική δουλειά έχει σημασία. Όσο περισσότερη αυτογνωσία και αποδοχή καλλιεργείτε, τόσο ισχυρότερες θα είναι και οι σχέσεις σας με τον εαυτό σας αλλά και με τους άλλους.

Σκορπιός

Σκορπιοί, μια σημαντική συζήτηση θα μπορούσε να καθορίσει τα συναισθήματά σας στην αρχή του μήνα. Χειριστείτε τις καταστάσεις λογικά αντί να επιτρέπετε στα συναισθήματά σας να εντείνουν τις αντιδράσεις σας και μην τα παρατάτε μέχρι να βρεθούν λογικές λύσεις. Καθώς ο Άρης περνά από τον Καρκίνο, που αγαπά την άνεση, στις 25 Μαρτίου, μπορεί να αρχίσετε να λαχταράτε ένα ταξίδι μακριά από το σπίτι σας. Σκεφτείτε τι σας λέει η διαίσθησή σας. Τι θα σας έκανε να νιώθετε περισσότερο γεμάτοι; Ίσως είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια συνάντηση με συγγενείς ή ένα τριήμερο στη φύση;

Τοξότης

Τοξότες, μια σημαντική εξέλιξη στην καριέρα σας μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας αυτόν τον μήνα. Γιορτάστε την επιτυχία σας, αλλά έχετε επίγνωση όσον αφορά τα επιτεύγματα σας. Μην είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας εάν δεν μπορείτε να ολοκληρώσετε κάθε εργασία από τη λίστα υποχρεώσεων σας. Η προσοχή σας θα στραφεί προς την ερωτική σας ζωή καθώς ο Ερμής και ο Ήλιος κινούνται μέσα από τον παθιασμένο Κριό. Εκφραστείτε από καρδιάς, αλλά αποφύγετε να είστε υπερβολικοί με ρομαντικές χειρονομίες μέχρι να γνωρίσετε πραγματικά κάποιον.

Αιγόκερως 

Αυτόν τον μήνα θα συνεχίσετε την αναζήτηση γνώσης. Αντιμετωπίστε κάθε εμπειρία ως ευκαιρία να μάθετε κάτι νέο για τον εαυτό σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε την ευθύνη για όσους έχετε αδικήσει στο παρελθόν. Για να πάτε παρακάτω, επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας. Μπορεί να είναι άβολο, αλλά όσο περισσότερο αγκαλιάζετε αυτές τις δύσκολες στιγμές, τόσο περισσότερο θα αποκτάτε αυτογνωσία.

Υδροχόος

Η αποδοχή που αφορά τις τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος σας μπορεί να είναι ο καταλύτης για τη θεραπεία σας. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο και χώρο για να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας. Καθώς ο Ερμής μπαίνει στον Κριό στις 19 Μαρτίου, προετοιμαστείτε για προκλήσεις που θα σας διδάξουν να κατανοείτε περισσότερο τις διαφορετικές προοπτικές των πραγμάτων. Εκφράστε ελεύθερα τις απόψεις σας, αλλά μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά εάν έχετε κάποια διαφωνία. Η εποικοδομητική συζήτηση είναι ό,τι χρειάζεται.

Ιχθύς

Ένα συγκεκριμένο κεφάλαιο στις σχέσεις σας με τους αγαπημένους σας πλησιάζει στο τέλος του. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να αξιολογήσετε εάν τηρείτε υγιή όρια και υποστηρίζετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Στη σεζόν του Κριού που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, να περιμένετε μια αύξηση της φιλοδοξίας σας για χρήματα. Κατευθύνετε την ενέργειά σας στην επαγγελματική σας ζωή και αποφύγετε τις αλόγιστες αγορές.