Εάν αγαπάς τα vintage/second hand ρούχα και αξεσουάρ, τότε μέσα από το brand Hazel Rey Vintage θα βρεις οτιδήποτε κι εάν ψάχνεις.

Τι περισσότερο πρέπει να ξέρεις για αυτό το brand;

Το Hazel Rey Vintage ανήκει στην Ευδοξία. Η ενασχόληση της με το vintage ξεκίνησε το 2012 κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αγγλία. To Hazel Rey Vintage ξεκίνησε το 2018 σαν ένα e-shop στο etsy.com, το 2019 στο ASOS Marketplace και το 2020 δημιουργήθηκε το website.

Η Ευδοξία έχοντας ύψος 1,85 συνάντησε, και συναντά ακόμη και τώρα πολλές φορές δυσκολίες στο να βρίσκει ποιοτικά vintage/second hand κομμάτια σε large μέγεθος. Οπότε δίνει μεγάλη βάση στο να υπάρχει ένα εύρος μεγεθών εκτός του small –medium σε ποιοτικά κομμάτια και ταυτόχρονα σε προσιτές τιμές.

Στόχος της είναι να ενημερώσει το κοινό ότι υπάρχουν και οικονομικές βιώσιμες και ποιοτικές επιλογές πέραν του fast fashion που έχει κατακλύσει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Μέσω του website θέλει να κάνει το vintage shopping ευχάριστο και εύκολο. Για αυτό το λόγο στο website χρησιμοποιούν βίντεο με μοντέλο, μετράνε τις ακριβείς διαστάσεις των ρούχων και χρησιμοποιούν τωρινό sizing. Επίσης υπάρχουν ακριβείς οδηγίες για το πως να πλύνουμε και να αποθηκεύσουμε τα ρούχα και τα κοσμήματα.

Ρούχα με διαχρονικό στιλ, λειτουργικά που μπορείς να φορέσεις ξανά και ξανά (δημιουργία capsule wardrobe) και που μπορούν να συνδυαστούν με την υπάρχουσα γκαρνταρόμπα του καθενός. Ρούχα κυρίως με μίνιμαλ 90’ς αισθητική. Δεν λείπουν βέβαια κάποια ξεχωριστά 70’s και 80’ς κομμάτια.

Στο Hazel Rey Vintage θα βρεις επίσης κοσμήματα των δεκαετιών 1960s-1990s, από minimal αλυσίδες μέχρι statement κολιέ και σκουλαρίκια.

Νέες αφίξεις ρούχων γίνονται κάθε 1-2 βδομάδες μέσα στο Σαββατοκύριακο, τα λεγόμενα drops.

Στα social media και κυρίως στο Instagram, το Hazel rey Vintage ασχολείται και με θέματα εκτός των ρούχων/drops. Μερικά από αυτά είναι τo fashion revolution, ο σεξισμός, η γυναικεία επιχειρηματικότητα, το mindfulness και women empowerment. Eίναι πράγματα που ενδιαφέρουν ιδιαίτερα την Ευδοξία ως γυναίκα και business owner. Τα θεωρεί αλληλένδετα μεταξύ τους και προσπαθεί να ενημερώνει και τον υπόλοιπο κόσμο για αυτά.

Hazel Rey Vintage, Καλλιστράτους 110, 15771 Αθήνα

Μπορείς να βρεις όλα τα κομμάτια εδώ Hazel Rey Vintage | InstagramFacebook