Αν έπρεπε να διαλέξουμε το πιο εκλεπτυσμένο, ευγενικό και smooth ζώδιο, αυτό θα ήταν ο Ζυγός. Με διάφορους μύθους και φήμες να τον ακολουθούν, εμείς συγκεντρώσαμε τις δέκα αλήθειες που χρειάζεται να ξέρεις για τους Ζυγούς της ζωής μας.

Είναι λίγο weird

Οι Ζυγοί μπορεί να γίνουν λίγο παράξενοι. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να μιμούνται ήχους ζώων στη μέση του πουθενά ή να χορεύουν παράξενα τη στιγμή που μαγειρεύουν στην κουζίνα. Γενικά, υπάρχει ένα weirdness το οποίο δείχνουν να αγκαλιάζουν απόλυτα.

Είναι αναποφάσιστοι

Δεν έχει σημασία πόσο σοβαρή είναι η απόφαση που έχουν να πάρουν. Η πορεία θα είναι δύσκολη όπως και να έχει. Αντιμετωπίζουν κάθε μικρή επιλογή σαν να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου. Αυτό που τους τρομάζει είναι μήπως το μετανιώσουν και καταλήγουν να σκέφτονται το “λάθος” τους κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Θέλουν ειρήνη και ηρεμία

Οι Ζυγοί αποφεύγουν τις συγκρούσεις με κάθε κόστος. Μην περιμένεις να διαφωνήσουν μαζί σου, δεν αντέχουν τις εντάσεις. Θεωρούν πως ο μόνος τρόπος για να ζουν είναι η απόλυτη αρμονία και ηρεμία. Είναι φύσει διπλωμάτες και δεν αφήνουν ποτέ μια κατάσταση να ξεφύγει.

Δυσκολεύονται να πουν όχι

Θα βοηθήσουν τον φίλο τους που τους έχει ανάγκη ακόμα κι αν έχουν να αφήσουν στη μέση τρία παράλληλα projects με deadline. Δε μπορούν να πουν όχι, ίσως γιατί δε θέλουν να απογοητεύουν τους άλλους και να προκαλούν πικρία και εντάσεις.

Παθαίνουν FOMO και ζηλεύουν αρκετά

Ειλικρινά, ένας Ζυγός δε θέλει να χάνει καμία συναναστροφή και κανένα νέο. Το να βγουν φίλοι του για φαγητό χωρίς να τον καλέσουν (ακόμα κι αν απλά είναι στο εξωτερικό και δε μπορεί αν πάει) μπορεί να του προκαλέσει πανικό. Επίσης, ναι, ζηλεύει. Δεν έχει να κάνει με τους άλλους, είναι απλά ανασφαλής. Το χειρότερο είναι πως δεν το καταλαβαίνει.

Φλερτάρουν πολύ και γοητεύουν τους άλλους

Πρόκειται για ένα από τα πιο flirty ζώδια. Μην ανησυχείς, δεν απατούν. Όταν είναι ερωτευμένοι, νιώθουν πως κυριολεκτικά ανήκουν στον σύντροφό τους.

Χρειάζονται χρόνο για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους

Μερικοί χαρακτηρίζουν τους Ζυγούς τεμπέληδες. Ναι, κάποιες φορές μπορεί να είναι. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, είναι άτομα που έχουν ανάγκη να ηρεμούν μέσα στη μέρα ώστε να μπορούν να απολαύσουν την καθημερινότητά τους. Οι Ζυγοί είναι οι τύποι που θα περάσουν το απόγευμα της Κυριακής στο κρεβάτι, με naps και πιτζάμες.

Τους αρέσουν τα όμορφα πράγματα

Είναι υλιστές, τους αρέσουν τα όμορφα πράγματα και έχουν εμμονή με τα ψώνια. Θέλουν να επενδύουν στην ποιότητα και η μόδα και η διακόσμηση είναι τομείς στους οποίους αυτό το ζώδιο ξοδεύει αρκετά χρήματα.

Είναι εξαιρετικοί ακροατές

Οι Ζυγοί ακούν με προσοχή τα άτομα που αγαπούν, και κάνουν τα πάντα για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Τους αρέσουν οι προκλήσεις

Το πρόγραμμα ενός Ζυγού έχει μονίμως καινούργιες δραστηριότητες. Από μαθήματα κιθάρας, μέχρι νέες γλώσσες, τένις και σεμινάρια. Δε λένε ποτέ όχι σε κάτι νέο και ενδιαφέρον.

featured image: Elite Daily