Στο Pegasus Boutique αγαπάνε τα ρούχα όσο και εμείς. Και ακόμη πιο πολύ αγαπάνε και στηρίζουν τους Έλληνες σχεδιαστές. Αρκεί μια μόνο επίσκεψη στο online shop για να δεις ότι διαλέγουν τα καλύτερα κομμάτια από τα πιο γνωστά brands για να τα διαθέσουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Το Pegasus Boutique είναι μια οικογενειακή επιχείρηση. Και εάν υπάρχει κάτι που ζηλεύουμε, εκτός από την συνεχή  επαφή τους με τους πιο γνωστούς σχεδιαστές, είναι η τοποθεσία του φυσικού τους καταστήματος. Το φυσικό τους κατάστημα λοιπόν βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, στην καρδιά της Καλντέρας στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Στο Pegasus Boutique δίνουν σημασία στη λεπτομέρεια και επιλέγουν τους συνεργάτες τους με πολύ αυστηρά κριτήρια. Έτσι μπορούν όχι μόνο να καλύψουν όλες τις ανάγκες των καταναλωτών αλλά και να τους εμπνεύσουν. Πως; Δείχνοντάς τους ένα νέο κόσμο μέσα από τους Έλληνες σχεδιαστές και τις δημιουργίες τους.

Στο e-shop του Pegasus Boutique θα βρεις μοναδικές προσφορές ακόμα και σε προϊόντα που μόλις κυκλοφόρησαν.

Ετοιμάζουν ήδη το δικό τους brand και όσο το περιμένεις μπορείς να κάνεις μια online βόλτα, μέχρι να καταφέρουμε να πάμε στη Σαντορίνη, στο e-shop τους αλλά και στο απόλυτα ενημερωμένο Instagram τους.