Από τα διάσημα τραγούδια μέχρι το λαμπερό cast, εδώ θα διαβάσεις όλα ξέρουμε ως τώρα για τη μεταφορά του Cats στη μεγάλη οθόνη. For the record, η ταινία-μιούζικαλ θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019.

Ποιο θα είναι το cast του Cats;

Το line-up μέχρι τώρα επικυρώνει πως το cast θα είναι γεμάτο μεγάλα ονόματα. Ξεκινώντας με την Taylor Swift στον ρόλο της Bombalurina. Συνεχίζουμε με τη Jennifer Hudson, που θα ενσαρκώσει τη μοναχική Grizabella. Τον Ian McKellen ως Jennyanydots, τον Jason Derulo ως  Rum Tum Tugger και τη Francesca Hayward του Royal Ballet ως Victoria.

Ποιο θα είναι το plot της ταινίας;

Η ομάδα πίσω από την τηλεοπτική μεταφορά είναι το ίδιο λαμπερή όσο και οι stars του cast. Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Tom Hooper (The King’s Speech, Les Miserables) είναι στο team. Μαζί του και η σεναριογράφος Lee Hall, η οποία έκανε τη μεταφορά του βιβλίου T.S. Eliot’s Old Possum’s Book of Practical Cats στην ταινία Billy Elliot το 2000.

Οι  Jellicle cats πρέπει να κάνουν την ετήσια επιλογή του ποιος θα ανέβει στο Heaviside Layer πριν κερδίσει μια ακόμα Jellicle  ζωή.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Cats;

Με την παραγωγή να έχει ήδη ξεκινήσει, η ταινία θα βγει στη μεγάλη οθόνη στις 20 Δεκεμβρίου 2019.


Πηγή: Vogue.co.uk. featured image: ictnews.today