Δεν είχες ονειρευτεί ποτέ το να μπορούσες να βρεις συγκεντρωμένα τα πιο gourmet προϊόντα, Ελλήνων και ξένων παραγωγών σε μια μόνο πλατφόρμα;

Με το Akros food λοιπόν το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα. Πρόκειται για μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα που διαλέγει και φιλοξενεί τα πιο εκλεκτά προϊόντα για να μπορείς να τα προμηθευτείς εσύ εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Παρακάτω θα δεις μόνο τα πιο σημαντικά στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις για το Akros. Για όλα τα υπόλοιπα φτάνει να επισκεφτείς την απόλυτα ενημερωμένη σελίδα του.

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη akros food (@akrosgr)

Μέσω του Akros, εμπνευσμένοι παραγωγοί παντρεύουν με τρόπο μοναδικό την παράδοση και τη γνώση του παρελθόντος με τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και τάσεις. Έτσι δημιουργούν για τον σύγχρονο παγκόσμιο καταναλωτή προϊόντα πρωτότυπα, ανεπανάληπτα, έντονα διαφοροποιημένα. Έτσι προκύπτει μια υπέροχη ποικιλία προϊόντων με ξεχωριστή ταυτότητα το καθένα.

Τα προϊόντα που προτείνει το Akros, είτε πρόκειται για αναγνωρισμένα brands είτε για προϊόντα μικρότερων παραγωγών, παράγονται μόνο από αγνές πρώτες ύλες, χωρίς χημικά συντηρητικά, πρόσθετα η βελτιωτικά. Δίνεται έμφαση στην αξιοποίηση των γηγενών ποικιλιών, στην αυθεντικότητα της γεύσης, στην διατήρηση και την εξέλιξη των παραδοσιακών τρόπων καλλιέργειας και επεξεργασίας.

Στο Akros θα βρεις ακόμη μεγάλη ποικιλία προϊόντων με υψηλή διατροφική αξία για ομάδες πληθυσμού με ειδικές διατροφικές ανάγκες (vegans, vegetarians, διαβητικούς, με ευαισθησία στην γλουτένη, ωμοφαγικά, εμπλουτισμένα με πρωτεΐνη).

Παρέχει ένα σύγχρονο περιβάλλον πληροφορικής, το οποίο είναι οικείο και φιλικό προς το χρήστη. Οι παραγγελίες γίνονται εύκολα και γρήγορα, είτε ηλεκτρονικά είτε τηλεφωνικά.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία και εξυπηρετεί οποιοδήποτε μέγεθος παραγγελίας, ακόμη και ενός τεμαχίου. Τόσο ο ιδιώτης όσο και ο επαγγελματίας μπορούν να έχουν πάντα φρέσκα προϊόντα παραγγέλνοντας σε μικρότερες ποσότητες χωρίς να αγχώνονται για το budget, το stocking, και τις ημερομηνίες λήξης. Οι παραγγελίες για τα περισσότερα είδη παραδίδονται άμεσα.

H σχέση ποιότητας-τιμής αποτελεί τη βάση της φιλοσοφίας του Akros. Στο Akros θα βρεις τις πιο ποιοτικές επιλογές στην καλύτερη δυνατή τιμή στην αγορά. Έτσι εξασφαλίζεται για εσένα η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματων.

Οι συσκευασίες έχουν σχεδιαστεί λεπτομερώς για την ορθή, γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των προϊόντων των οποίων η διανομή παρακολουθείται.

Ταυτόχρονα μέσα από το Akros o κάθε καταναλωτής και επαγγελματίας μπορεί να βρει αναλυτικές πληροφορίες και συμβουλές για τα προϊόντα, τους παραγωγούς, τις διαδικασίες παραγωγής, να θέσει ερωτήματα, να βρει συνταγές από μια ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών/συμβούλων.

To Akros έχει εξασφαλισμένες συνέργειες στο χώρο της γαστρονομίας και της εστίασης καθώς και στο χώρο των marketing & media. Έχει στελεχωθεί με μια πολύ έμπειρη ομάδα. Αυτή αποτελείται από food and wine experts, στελέχη του marketing τροφίμων και πωλήσεων, logistics specialists, τεχνικούς δικτύου, graphic designers, digital marketing specialists, διατροφολόγους, γευσιγνώστες, chefs και food editors.

To Akros είναι ο κύριος προμηθευτής της Amazon UK & Germany και έχει διασυνδέσεις με πλατφόρμες διεθνούς εμβέλειας που κυριαρχούν στην παγκόσμια αγορά.

Περισσότερα: Akros.gr, Facebook, Instagram