Εν όψει των εορτών προετοιμάζεσαι για το απόλυτο ρομαντικό τριήμερο με το αγόρι σου. Όταν, όμως, έρχεται η στιγμή που θες να κάνεις μπάνιο και συνειδητοποιείς πως κάτι λείπει από το νεσεσέρ σου κρύος ιδρώτας σε λούζει. Και δεν το θες. Θες μία ενυδατική ή ένα primer για το μακιγιάζ. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σου υπενθυμίσω πως η ομορφιά δεν είναι μόνο γένους θηλυκού και προϊόντα που κατέχει το αγόρι σου μπορεί να σου φανούν πάρα πολύ χρήσιμα. Ποια είναι αυτά;

d70ff32d8bdfb242a8b81b5d82c4c6f4

Για το πρόσωπο:

#Gel καθαρισμού

Το gel καθαρισμού του αγοριού σου μπορεί κάλλιστα να αντικαταστήσει το δικό σου gel καθαρισμού. Κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά και έτσι θα καθαρίσετε και οι δύο το πρόσωπό σας.

#After shave

Το after shave είναι το άλλο primer. Η ποσότητα του μπουκαλιού είναι διπλάσια από τα primers των εταιρειών με καλλυντικά και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Μη φοβηθείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο και μόνο επειδή είναι «ανδρικό» προϊόν. Ίσα ίσα στο τέλος θα πας να αγοράσεις δικό σου after shave-primer, γιατί το πιο πιθανό είναι να μαλώνετε. Θα είναι τέλεια επιλογή εαν χρησιμοποιεί ένα χωρίς άρωμα.

savoirville

Για τα μαλλιά:

#Hairspray/Gel μαλλιών

Αν θες να φτιάξεις τα μαλλιά σου και  να τιθασεύσεις τις φύτρες που πετάνε τη στιγμή ακριβώς που θες να τα πιάσεις σε μία αλογοουρά ή σε ένα αυστηρό σινιόν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gel που χρησιμοποιεί. Κάνουν την ίδια δουλειά με τα δικά σου προϊόντα.

Για το σώμα:

#Ξυραφάκια

Τα ανδρικά ξυραφάκια κάνουν καλύτερη δουλειά από τα γυναικεία. Είναι πιο κοφτερά και επομένως, προσφέρουν βαθύτερο ξύρισμα. Φυσικά, λόγω αυτού πρέπει να προσέχεις για ενδεχόμενα κοψίματα.

#Serum ξυρίσματος

…γι’ αυτό υπάρχουν τα serum που χρησιμοποιούν οι άνδρες μετά το ξύρισμα. Αν το αγόρι σου δε διαθέτει κάτι τέτοιο μπορείς να του αγοράσεις εσύ και ως αντάλλαγμα να του πάρεις το after shave. Έτσι, είστε καλυμμένοι και οι δύο.

#Αποσμητικό

Προσοχή! Το δανείζεσαι μόνο αν είναι σε μορφή σπρέι. Για ευνόητους λόγους. Επίσης, μυρίζουν πολύ πιο όμορφα από τα γυναικεία.

Όπως και τα #αρώματά τους

Αν έχεις ξεμείνει από το δικό σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το δικό του.

Οπότε, αγόρι που διαβάζεις αυτό το άρθρο, την επόμενη φορά που θα πάρεις την κοπέλα σου για ένα ρομαντικό τριήμερο, προκειμένου να είναι όντως ρομαντικό ανασκουμπώσου και εφοδιάσου με τα απαραίτητα. Γιατί σίγουρα δε θες να έχεις δίπλα σου μία κοπέλα που γκρινιάζει για το αγαπημένο άρωμα που ξέχασε. Προσέφερε της το δικό σου αγαπημένο άρωμα και που ξέρεις; Ίσως εκείνη να σου προσφέρει λίγο από το δικό της after shave.