Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να κρατήσουμε από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, είναι πως ένα statement piece δεν είναι αρκετό. Οι fashion weeks είναι για τους μαξιμαλιστές και αυτή του Λονδίνου προϋποθέτει κάτι ακόμη περισσότερο από αυτό.

Αποχαιρετώντας τόσο το καλοκαίρι όσο και την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, τα συναισθήματα που προκύπτουν μόνο μελαγχολικά δεν είναι, καθώς υπάρχει αυτή η προσμονή για το καινούργιο που έρχεται. Και ο Σεπτέμβρης επιφυλάσσει ακόμη πολλές στιλιστικές εκπλήξεις! Αυτή τη στιγμή, η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Παλτό, μποτάκια, βελούδινα και animal prints καλωσορίζουν το φθινόπωρο με ανοιχτές αγκάλες. Η Alexa Chung κάνει το ντεμπούτο της στο London FW, αμφότερες Victoria Beckham και Mary Katrantzou γιορτάζουν στο Λονδίνο τα 10 χρόνια του label τους, ενώ ο Riccardo Tisci της Burberry εκσυγχρονίζει την κληρονομιά του γνωστού οίκου φέρνοντας αλλαγές όπως παραλλαγές στο logo της εταιρίας, λανσάροντας τα πρώτα hoodies που φέρουν το σήμα της Burberry και κάνοντας το κόκκινο χρώμα μια από τις πιο fun τάσεις της σεζόν.

Κι ενώ η πραγματική δεξιοτεχνία βρίσκεται επάνω στην πασαρέλα, τα ρούχα που φοριούνται στους δρόμους είναι εξίσου άξια προσοχής και επαίνου.