Εάν κάποιος μου ζητούσε μια συμβουλή για καλοκαιρινό μακιγιάζ, θα έλεγα να ξεχάσει τα πινέλα και να αφήσει τον ήλιο, τη θάλασσα και την καλή διάθεση να κάνουν τη δουλειά τους. Επειδή όμως κανένας δε θα με άκουγε (ούτε εγώ η ίδια δε θα με άκουγα), βρήκα make up looks που θα σου δώσουν ιδέες και θα σε εμπνεύσουν.

Πάντα σε λογικά πλαίσια. Και πάντα δροσερά, φρέσκα, ελαφρι και νεανικά, όπως και η καλοκαιρινή μας διάθεση!

  • Γιατί το μπρονζέ λουκ δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τη μόδα. Και ταιριάζει σε όλες. Και είναι εγγύηση.
e765f7c6ee73757912414b4f8358b00f
  • Μπορείς να το συνδυάσεις και με ένα πιο έντονο κραγιόν, όχι μόνο σε nude αποχρώσεις. Δίνει αυτό το extra touch of glam όπως και να το κάνουμε!
01acb4a98d54dc17d65c31bfe14939f9
  • Και γιατί να μην τολμήσεις περισσότερες από μία αποχρώσεις στα μάτια; Επέλεξε χρώματα φωτεινά και μη φοβηθείς και τα πιο έντονα!
hbz-makeup-trends-pop-of-color-siriano-bks-i-rs17-0633_1
  • Έχεις καταλάβει ότι αυτά τα «λίγο στρας- λίγο παγέτα- λίγο κάτι να γυαλίζει» είναι απόλυτη τάση και στο μακιγιάζ. Μπορείς να κρατήσεις και πιο χαμηλούς τόνους και να περιοριστείς σε μικρή ποσότητα στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αλλά και να τα βλέπεις είναι ωραία!
summermakeup4b
  • Μην ξεχνάς ότι το απλό λιτό κι απέριττο είναι πάντα κλασικό και σε βγάζει και από τη δύσκολη θέση. Άσχετα εάν καμιά φορά έχει τόνους make up από κάτω..
12bfc17de15ba81b6ef8e1c8dd91f6bb
  • Μην ξεχνάς και την περιοχή των κάτω βλεφάρων. Έχουν καταλάβει ότι είναι ζώνη-taboo και μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση προτείνοντας να τη στολίσουμε! Κάλυψε τους μαύρους κύκλους με χρυσόσκονη και glitter και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Ίσως μόνο τον Μητσάκο και την αντίδρασή του.
summermakeup6