Οσα δε πρεπει να κουβεντιασεις σε ενα ταξιδι

Μπορείς να αποφύγεις πολλές συζητήσεις που μπορείς να σας εκνευρίσουν σε ένα ταξίδι. Σίγουρα όμως πρέπει να αποφύγεις τα εξής: 1. Τα ονόματα των παιδιών σας. Δεν είναι η ώρα και το μέρος. 2. Θέματα που αφορούν τους πρώην σας. Κανένα σχόλιο. 3. Τον τρόπο που οδηγεί. Σπάνια μπορείς να το συζητήσεις αυτό με άντρα. 4. Ποιος είναι καλύτερος σύντροφος. Γενικότερα δεν είναι θέμα προς συζήτηση, ούτε διαγωνισμός για να μετρηθείτε. 5. Τους γονείς σας και τα αδέρφια σας. Μεγάλες αιτίες καυγάδων. 6. Τους οργασμούς σου. Ειδικά τους ψεύτικους.
 7. Οσα δεν ''εγκρίνεις'' στις συνήθειες του. Όπως για παράδειγμα για τον χαμό που αφήνει κάθε φορά που φτιάχνει καφέ ή κάνει μπάνιο.
8. Οικονομικές εκκρεμότητες. Για τα χρέη σας, τις πιστωτικές κάρτες, την οικονομική κατάσταση στο σπίτι σας/στη χώρα/στην Ευρώπη. 9. Παράπονα που είχες πριν από 6 μήνες. Πέρασαν.  Λογικά δεν έχεις τα ίδια παράπονα πια. 10.Αν συμπαθείς τους φίλους του. Πιθανότατα δεν τον νοιάζει εκτός κι αν έχεις κάτι πραγματικά σημαντικό να πεις. Το οποίο και θα συζητήσεις μόλις γυρίσετε σπίτι σας.
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.