Ο έντονος τρόπος ζωής και οι κακές διατροφικές συνήθειες  καθιστούν δύσκολο το να προσλαμβάνουμε  ποικιλία φρούτων και λαχανικών σε επαρκή ποσότητα, κάθε μέρα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, θα πρέπει να λαμβάνουμε καθημερινά 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών. Η πρόσληψη τους είναι δύσκολη αν σκεφτεί κανείς τον όγκο τους καθώς  για παράδειγμα μία μερίδα αντιστοιχεί σε 4 μεγάλα κουτάλια μαγειρεμένο σπανάκι ή 1 μπανάνα ή 3 καρότα ή 2 ακτινίδια ή 3 μεγάλα κουτάλια φασόλια.

Όταν δεν μπορεί κάποιος να λαμβάνει τις απαραίτητες μερίδες φρούτων και λαχανικών, τότε μπορεί να συμπληρώσει  τη διατροφή του με το Sustenium Colors of Life. To Sustenium Colors of Life είναι κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή πολυβιταμίνη.

sustenium_col_adults-2

Κάθε φακελάκι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που αντιστοιχούν σε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών, όπως συστήνει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για ημερήσια κατανάλωση, από 5 διαφορετικά χρώματα, καθώς το καθένα έχει διαφορετικά οφέλη:

Κόκκινο – Υγεία της Καρδιάς

Κίτρινο/Πορτοκαλί – Ανοσοποιητικό

Λευκό – Μνήμη

Πράσινο – Αποτοξίνωση

Μπλε/Μωβ – Μακροζωία

Περιέχει ακόμα Φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και ανθοκυανίνες (ουσίες με αντιφλεγμονώδη δράση). Ενδεικτικά, το Sustenium Colors of Life περιέχει θρεπτικά στοιχεία, βιταμίνες και μέταλλα που αντιστοιχούν σε:

Μαγνήσιο 280mg: 2 κολοκύθια (100g), 1 πιάτο μαγειρεμένο σπανάκι (200 g) & 1 ωμή αγκινάρα (160 g)

Βιταμίνη Β2: 3 δαμάσκηνα (65 g), 2 μελιτζάνες (300 g)

Ψευδάργυρος 6,99mg: 1 κίτρινη πιπεριά (200 g), 3 καρότα (65 g) & 1 ροδάκινο (100 g)

Λυκοπένιο 5,5mg: 1 ντομάτα (100g)

Κάλιο 1.069mg: 1 μπανάνα (200 g), 7 αμύγδαλα (6 g)

Βιταμίνη C 72mg: 15 φράουλες (7 g), 5 ραπανάκια (20 g)

Το Sustenium Colors of Life διατίθεται για ενήλικες και παιδιά, έχει ευχάριστη γεύση και συνιστάται η λήψη ενός φακελίσκου ημερησίως διαλυμένου σε ένα ποτήρι νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.sustenium.gr