Αν υπάρχει κάτι που ονειρευόμαστε όλες οι γυναίκες σ’ αυτόν τον πλανήτη για τα ερωτικά μας, είναι έναν άντρα που να μας καταλαβαίνει, να μας ακούει, να γίνει πρώτα φίλος μας και μετά να επακολουθήσουν όλα τ’ άλλα. Μια σχέση που να είναι φυσική κατάληξη μιας τέλειας φιλίας.

Επειδή τζίνι να εκπληρώνει ευχές δεν υπάρχει, ήρθε η τεχνολογία να βάλει ένα χεράκι φτιάχνοντας ένα σωρό εφαρμογές για να σε φέρει πιο κοντά στο στόχο σου. Τον άντρα των ονείρων σου ή τέλος πάντων αυτόν που θα ανταλλάξετε ιδέες ενδιαφέροντα, απόψεις /φωτογραφίες. Αυτόν που στο τέλος όταν γνωριστείτε από κοντά θα δημιουργήσετε μια όμορφη ρομαντική σχέση που θα αντέξει στο χρόνο.

Τα κακά νέα είναι πως την επόμενη σχέση σου δεν θα τη βρεις στο διαδίκτυο. #onlinedatingwontbeyourpersonalmatchmaker.


Ο ιδανικός άντρας στο διαδίκτυο μοιάζει με εξώφυλλο από το Men’s Health, αλλά στην πραγματικότητα ποζάρει ημίγυμνος στο Tinder

Όλοι λίγο πολύ δημιουργούμε/επεξεργαζόμαστε τα προφίλ και προβάλουμε έτσι την καλύτερη πιθανή εκδοχή του εαυτού μας. Οι μισές γυναίκες έχουν δύο μέτρα πόδια. Και οι άντρες που μας κινούν τον ενδιαφέρον διαθέτουν κοιλιακούς που κόβουν την ανάσα.

Εxtra Info: Είναι και ελεύθεροι και περίμεναν μια ζωή εσένα για να βγάλουν προς τα έξω τον καλά κρυμμένο τους ρομαντισμό. Από κάπου μπάζει όλο αυτό . Δε νομίζεις;

Μπορεί να (μην) είσαι η μοναδική

Γνωριστήκατε και μιλάτε και όλο αυτό μοιάζει πολύ νορμάλ. Ίσως πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν αναιρώ την πιθανότητα να ενδιαφέρεται και να τοn ιντριγκάρει η παρουσία σου. Ενδέχεται, όμως, να μην είσαι η μόνη του ασχολία. Μπορεί εκτός από σένα να μιλάει παράλληλα με άλλες δύο τρεις. Ή ακόμα χειρότερα να τις έχει γνωρίσει. Μπορεί απλά να μην είναι έτοιμος να εγκαταλείψει αυτόν τον τρόπο προσέγγισης και διασκέδασης και να δηλώνει πιστός οπαδός του serial online dating. Αν δε σ’ ενοχλεί το ενδεχόμενο να μοιράζεσαι κάποιον ή να είσαι η δεύτερη/τέταρτη/ επιλογή του στη λίστα αγνόησε με. Αλλά αν ονειρεύεσαι δύο ψυχές που ενώθηκαν σε ρομαντικές μεταμεσονύχτιες συζητήσεις, ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις!

Όλα τα δεδομένα κινούνται βάσει εμφάνισης και ηλικίας

Σύσσωμες οι μηχανές αναζήτησης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πρωτίστως του Tinder είναι πρόθυμες να απαντήσουν στις ανάγκες σου. Αρκεί αυτές να περιορίζονται στην ηλικία και στην εμφάνιση του wanna be boyfriend/lover etc. Για να στο κάνουν πιο εύκολο μάλιστα σου λένε πως αποδέχεσαι και πως απορρίπτεις κάποιον με γνώμονα τη φωτoγραφία που είναι διαθέσιμη στο προφίλ του. Βέβαια, αν το μοναδικό κριτήριο για να πιάσω κουβέντα με κάποιον(και όχι μόνο) είναι αν έχει ωραία μάτια κι να έχει κλείσει τα 18plus, γιατί να μην βγω έξω να τον ψάξω αντί να καίω τα μάτια μου στην οθόνη;

Η δύναμη της απόστασης μας ωθεί να κυνηγάμε το άπιαστο

Πίσω από μια οθόνη οι λέξεις τρέχουν γρήγορα, ο κούκλος που από κοντά δεν θα τολμούσες να μιλήσεις μοιάζει εφικτό date. Γιατί στα μάτια σου είναι ο ιδανικός και εκτός από το bonus της εμφάνισης (πλαστής ή πραγματικής, θα σε γελάσω) έχει κι ένα κάρο γυναικείες υπάρξεις να τον ακολουθούν και να τον θαυμάζουν. Κάπως έτσι αυτό το μοντέλο άντρα κινεί τον ενδιαφέρον σου και τείνει να γίνει διακαής πόθος. Όχι γιατί είσαι σίγουρη πως τον θέλεις. Απλά και μόνο γιατί τα προγνωστικά λένε πως δεν μπορείς να τον έχεις.

Για όποιον λόγο και αν έχεις δημιουργήσει ένα ή και περισσότερα προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα είναι σίγουρο: Κανένας έρωτας δεν ξεκίνησε πατώντας Skip ή Match σε μια φωτογραφία, αλλά δεν υπάρχει και τίποτα που να το αποκλείει. Ο έρωτας θα σε βρει όπου και αν είσαι αρκεί να κοιτάς στη σωστή κατεύθυνση.

Δες ακόμα: 6 τρόποι που χρησιμοποιούν οι άντρες για να ζητήσουν συγγνώμη


featured image: Unsplash| Andrik Langfield