Όταν το 2011 κυκλοφόρησε η ταινία One Day, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του David Nicholls, κανείς δεν περίμενε πως τόσο μία ταινία θα κατάφερνε να γίνει τόσο γρήγορα η αγαπημένη πολλών ανθρώπων εκεί έξω. Το Netflix φέτος θέλει να ξαναφέρει κοντά μας ένα από τα ωραιότερα love stories που έχουμε δει στη μεγάλη οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με τη μορφή σειράς.

Η ιστορία του One Day, για να φρεσκάρεις τη μνήμη σου

Στο επίκεντρο του One Day βρίσκονται ο Dexter και η Emma. H ταινία τους ακολουθεί από την ημέρα της αποφοίτησής τους  από το Πανεπιστήμιο του Εδινβούργου στις 15 Ιουλίου 1988, και κάθε χρόνο τέτοια μέρα για περίπου 20 χρόνια. Μέσα σε αυτά τα χρόνια οι δυο τους είναι άλλοτε κοντά κι άλλοτε πολύ απομακρυσμένοι, άλλοτε αγαπιούνται κι άλλοτε πληγώνουν ο ένας τον άλλον.

Μία μέρα κάθε χρόνο είναι αρκετά ενδεικτική για να καταλάβουμε κι εμείς σε τι φάση ζωής βρίσκεται ο καθένας από τους δύο. Αλλάζουν πόλεις, δουλειές, συντρόφους και κάπως καταφέρνουν να υπάρχουν ο ένας στη ζωή του άλλου συνεχώς, απλά όχι πάντοτε με τον καλύτερο και πιο υγιή τρόπο.

Το νέο καστ της σειράς

Αυτή η ιστορία λοιπόν θα μεταφερθεί τώρα στη μικρή οθόνη. Η βασική αγωνία όλων ήταν φυσικά το καστ της σειράς, καθώς στην ταινία είχαμε συνδέσει την συγκεκριμένη ιστορία με τα πρόσωπα της Anne Hathaway και του Jim Sturgess. Μόλις χθες ανακοινώθηκαν και οι νέοι ηθοποιοί που πρόκειται να αναλάβουν τα ηνία της υπόθεσης αυτή τη φορά.

Την Emma πρόκειται να υποδυθεί η Ambika Mod, μία νέα ηθοποιός η οποία έκανε για πρώτη φορά φέτος την εμφάνιση της στην πολύ επιτυχημένη σειρά του BBC, This is Going to Hurt. Toν Dexter θα υποδυθεί ο Leo Woodall, o οποίος επίσης πρόσφατα έκανε το breakthrough του μέσα από τη σειρά The White Lotus.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η νέα σειρά θα ακολουθήσει κάποια διαφορετική διαδρομή για να αφηγηθεί την ιστορία του Dexter και της Emma. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα γυρίσματα της σειράς αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.