Για εκείνους που αγαπούν το κουνουπίδι αυτή η ομελέτα είναι απόλαυση. Δε χρειάζεται να προσθέσεις κανένα άλλο λαχανικό ή άρωμα. Το κουνουπίδι, η φέτα, το σκόρδο και ο μαιντανός είναι αρκετά για να αγαπήσεις αυτή τη εκδοχή ομελέτας.

Θα χρειαστείς:

4 αυγά

2 1/2 κουταλιές ελαιόλαδο

1/2 κουνουπίδι ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο

1/2 κούπα φέτα ΔΩΔΩΝΗ θρυμματισμένη

1/4 της κούπας μαιντανό ψιλοκομμένο

αλάτι και πιπέρι

Πως θα το φτιάξεις:

Χτύπησε σε ένα μπολ τα αυγά με λίγο αλάτι και πιπέρι. Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι σε χαμηλή φωτιά και σόταρε το κουνουπίδι για 5-9 λεπτά μέχρι να ροδίζει. Πρόσθεσε το σκόρδο και σόταρε για ένα λεπτό ακόμα. Ρίξε τα αυγά στο κουνουπίδι και ψήσε την ομελέτα για 4-5 λεπτά. Ρίξε την ομελέτα σε ένα πιάτο, βάλε το τηγάνι πάνω από το πιάτο και αναποδογύρισε την ομελέτα. Ψήσε για 2-3 λεπτά ακόμα.

Σέρβιρε την ομελέτα σε ένα πιάτο και πασπάλισε με μαϊντανό και φέτα.

Ομελέτα με κουνουπίδι και φέτα
Ομελέτα με κουνουπίδι και φέτα