Αν δεν το έχεις ήδη διαβάσει κάπου, η Olivia Wilde φέρεται να έχει μια «special σάλτσα σαλάτας», η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διάλυση της σχέσης της Wilde με τον Jason Sudeikis, ισχυρίζεται η πρώην νταντά των παιδιών τους.

Ρίχνοντας λάδι στη φωτιά, στην ήδη μεγάλη μάχη επιμέλειας για τα δύο παιδιά τους, μια νταντά εμφανίστηκε ξαφνικά και παρουσίασε τον λόγο που χώρισε το πρώην ζευγάρι: Η Olivia απάτησε τον Jason με τον Harry Styles στα γυρίσματα του Don’t Worry Darling.

Στο ίδιο δράμα ωστόσο μπλέκονται και αναφορές για τη συνταγή ενός dressing αφού παρά τους ισχυρισμούς για μια «ολοένα και πιο τοξική σχέση», το Twitter ενδιαφέρεται να μάθει τι ακριβώς περιλαμβάνει το μυστικό dressing σαλάτας της Wilde.

Γιατί έγινε viral; 

Η πρώην νταντά της οικογένειας περιέγραψε ότι ο Sudeikis την «κυνήγησε» αφού την είδε να φτιάχνει μια σαλάτα για τον Harry. Σύμφωνα με τη νταντά, ο Sudeikis ισχυρίστηκε ότι η Wilde «έφτιαξε αυτή τη σαλάτα και έφυγε για να δειπνήσει με τον Harry.» Και πως όταν τον ρώτησε εκείνος είπε: “Έχει μία συνταγή για dressing και την πήρε μαζί  της”.

“Ο Jason βγήκε έξω και ξάπλωσε κάτω από το αυτοκίνητό της για να μην φύγει. Μπήκε στο αυτοκίνητό της για να κάνει πίσω, εκείνος ξάπλωσε κάτω από το αυτοκίνητό της για να μην φύγει.», ισχυρίστηκε η νταντά.

Στη συνέντευξη, η νταντά ισχυρίζεται ότι η Olivia άρχισε να βγαίνει με τον Harry ενώ ζούσε ακόμα τον Jason. Σύμφωνα με τη νταντά, ο Jason έμαθε για τη σχέση μέσω ενός Apple Watch.

Τόσο ο Jason όσο και η Olivia αρνούνται τα λεγόμενα της νταντάς.

Επειδή όμως δεν μας αφορά η μεταξύ τους σχέση αυτό που θέλουμε -εμείς και χιλιάδες στο Twitter- είναι η συνταγή του dressing.

H Wilde αποκάλυψε τη συνταγή κι ενώ εκ πρώτης όψεως δεν φαίνεται κάτι ιδιαίτερο, υποθέτουμε η συναισθηματική σημασία τόσο για τον Jason όσο και για την Olivia είναι αυτό που την έκανε τόσο ξεχωριστή.

Γράφοντας στο Instagram, η Wilde ένα απόσπασμα από το μυθιστόρημα της Nora Ephron “Heartburn“. Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η συνταγή δεν είναι της Olivia, αλλά δημιουργήθηκε από την Ephron—και βρίσκεται στη σελίδα 177 του βιβλίου.

Το απόσπασμα λέει:

«Ανακατεύουμε 2 κουταλιές της σούπας [Grey Poupon[ μουστάρδα με 2 κουταλιές καλό ξύδι από κόκκινο κρασί. Στη συνέχεια, ανακατεύοντας συνεχώς με ένα πιρούνι, προσθέτουμε σιγά σιγά 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, μέχρι η βινεγκρέτ να γίνει πηχτή και κρεμώδης. Αυτό κάνει μια πολύ δυνατή βινεγκρέτ που είναι ιδανική για σαλάτες με ρόκα.