Από τη Beyonce μέχρι την Taylor Swift και την Billie Eilish, τα ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένα στην πορεία δημιουργίας ενός άλμπουμ, είναι πάντοτε τα αγαπημένα των θεατών. Σε αυτή τη λίστα έρχεται φέτος να προστεθεί και η Olivia Rodrigo, με το νέο της ντοκιμαντέρ Driving Home 2 U (A Sour Film). 

Η Olivia Rodrigo είναι η καλύτερη ποπ σταρ της γενιάς της και όχι μόνο

Κι αυτό το απέδειξε περίτρανα με τα πολλαπλά βραβεία που δέχθηκε για το SOUR. Τώρα θα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μία ματιά στην πορεία δημιουργίας αυτού του δίσκου και σε όσα οραματιζόταν η ίδια καλλιτέχνιδα πριν την κυκλοφορία του. Το ντοκιμαντέρ αυτό θα περιέχει ακυκλοφόρητο υλικό από το ταξίδι της Olivia Rodrigo από το Salt Lake City προς το Los Angeles όπου και ολοκληρώθηκε το SOUR.

Mέσα σε αυτή τη διαδρομή η ίδια μιλά για το πώς αισθάνεται για την ξαφνική δημοσιότητα και επιτυχία αλλά και για όσα την προβληματίζουν σε αυτόν τον χώρο.

Για πρώτη φορά, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πώς δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο άλμπουμ, ποιες ήταν οι σκέψεις και οι ενδοιασμοί της Olivia Rodrigo στην πορεία αλλά και το πώς την επηρέασε ψυχολογικά η όλη διαδικασία. Άλλωστε, πρόκειται για ένα άλμπουμ αφιερωμένα σε όλα τα heartbreaks αυτή της ηλικίας και σε όλο το συναισθηματικό roller-coaster που αυτά επιφέρουν στη ζωή.

Στο ντοκιμαντέρ θα δούμε την Olivia Rodrigo και μέσα στο στούντιο

Αφού εξηγήσει τον τρόπο οργάνωσης του δίσκου, κάνοντας συνεχώς πολλές αλλαγές μέχρι να βρει τη σωστή σειρά για τα τραγούδια της, η Olivia Rodrigo μπαίνει και στο αγαπημένο της στούντιο. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να τη δούμε και σε μερικές αποκλειστικές εμφανίσεις να τραγουδά τα αγαπημένα της κομμάτια.

Για την ίδια όλη αυτή η πορεία δημιουργίας του SOUR ήταν κάτι σαν ψυχοθεραπεία, κάτι που τη βοήθησε να ξεπεράσει όσα της είχαν συμβεί με τον χωρισμό της. Μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της και έτσι κατάφερε να κάνει και το κοινό της να ταυτιστεί με τους στίχους της.

Το Driving Home 2 U (A Sour Film) θα κάνει την πρεμιέρα του στις 25 Μαρτίου.